• Facebook ikona Facebook
  • Twitter ikona X.com
  • Přehled fotografií ikona Přehled fotografií
  • Zavřít přehled fotografií ikona Zavřít přehled fotografií
  • Zavřít ikona Zavřít
Prohlédnout znovu ikonka Prohlédnout znovu

Radek David - recepty

Arabská klasika v podání šéfkuchaře Radka Davida.

Arabská klasika v podání šéfkuchaře Radka Davida.

Tatarák z lososa s fenyklovou natí a crémem fraiche.

Tatarák z lososa s fenyklovou natí a crémem fraiche.

Petrželový hummus šéfkuchaře Radka Davida je navíc provoněný petrželovým olejem.

Petrželový hummus šéfkuchaře Radka Davida je navíc provoněný petrželovým olejem.

Hummus osvěžený čerstvou petrželovou natí a petrželovým olejem.

Hummus osvěžený čerstvou petrželovou natí a petrželovým olejem. Zdroj: Jan Kundera

Prohlédněte si další fotogalerie

Videoklip k výročí restaurace Brasileiro Fotogalerie
5

Videoklip k výročí restaurace Brasileiro

Prostřeno 17.cyklus - Pátek Fotogalerie
8

Prostřeno 17.cyklus - Pátek

Italská SAGRA Fotogalerie
12

Italská SAGRA

Termosky Stelton Fotogalerie
9

Termosky Stelton

Medvědí česnek Fotogalerie
5

Medvědí česnek

Partička 10. června Fotogalerie
15

Partička 10. června

Radek David - recepty

Arabská klasika v podání šéfkuchaře Radka Davida.

Arabská klasika v podání šéfkuchaře Radka Davida.

Tatarák z lososa s fenyklovou natí a crémem fraiche.

Tatarák z lososa s fenyklovou natí a crémem fraiche.

Petrželový hummus šéfkuchaře Radka Davida je navíc provoněný petrželovým olejem.

Petrželový hummus šéfkuchaře Radka Davida je navíc provoněný petrželovým olejem.

Hummus osvěžený čerstvou petrželovou natí a petrželovým olejem.

Hummus osvěžený čerstvou petrželovou natí a petrželovým olejem. Zdroj: Jan Kundera