Přípravu marinády na roastbeef jsme zvládali s úsměvem Zdroj: Martin Kubica
Kuchařka Jamieho Olivera podle které jsme vařili, je stále v prodeji a vážně stojí za to :) Zdroj: Klára Michalová
Nezbytná selfie autorky článku a kuchaře - na památku :) Zdroj: Klára Michalová
Zapečené bagetky s bylinkami a česnekem se podávaly jako příloha k roastbeefu Zdroj: Martin Kubica
Smíchejte olivový olej, rozetřený česnek, sůl, pepř a hromadu bylinek podle chuti, směs namažte na bagetky a zapečte Zdroj: Martin Kubica
Kurz s Martinem byl poučný, ale hlavně to byla zábava! Zdroj: Martin Kubica
Martin Škoda a jeho vyhlášený roastbeef, právě vytažený z trouby Zdroj: Martin Kubica
Roastbeef nakrájejte na tenké plátky. Zdroj: Martin Kubica
Kurz vaření s Martinem Škodou Zdroj: Martin Kubica
Příprava domácí majonézy byla dobrodružná a překvapivě jednoduchá Zdroj: Martin Kubica
Jedno kuře marinované, druhé v očekávání voňavé masáže Zdroj: Martin Kubica
Dovnitř kuřete dejte před pečením pár minut povařený celý citron. Dodá masu skvělou chuť Zdroj: Martin Kubica
Voňavé bombajské brambory byly fantastické Zdroj: Martin Kubica
Pečené kuře britského impéria se už od pohledu povedlo :) Zdroj: Martin Kubica
Voňavé pečené kuře s bombajskými brambory a kořeněnou omáčkou Zdroj: Martin Kubica
Kořeněná buchta s jablky se peče obráceně podobně jako Tarte Tatin Zdroj: Martin Kubica
Jablečný kořeněný koláč je vláčný a vlhký a výrazně voní Zdroj: Martin Kubica
Šéfredaktorka Prima Fresh Klára Michalová a Adéla Hálková z nakladatelství Smart Press, které vydalo Martinovu kuchařku Škoda nevařit Zdroj: Martin Kubica