• Facebook ikona Facebook
  • Twitter ikona X.com
  • Přehled fotografií ikona Přehled fotografií
  • Zavřít přehled fotografií ikona Zavřít přehled fotografií
  • Zavřít ikona Zavřít
Prohlédnout znovu ikonka Prohlédnout znovu

Kurz vaření s Martinem Škodou

Přípravu marinády na roastbeef jsme zvládali s úsměvem

Přípravu marinády na roastbeef jsme zvládali s úsměvem Zdroj: Martin Kubica

Kuchařka Jamieho Olivera podle které jsme vařili, je stále v prodeji a vážně stojí za to :)

Kuchařka Jamieho Olivera podle které jsme vařili, je stále v prodeji a vážně stojí za to :) Zdroj: Klára Michalová

Nezbytná selfie autorky článku a kuchaře - na památku :)

Nezbytná selfie autorky článku a kuchaře - na památku :) Zdroj: Klára Michalová

Zapečené bagetky s bylinkami a česnekem se podávaly jako příloha k roastbeefu

Zapečené bagetky s bylinkami a česnekem se podávaly jako příloha k roastbeefu Zdroj: Martin Kubica

Smíchejte olivový olej, rozetřený česnek, sůl, pepř a hromadu bylinek podle chuti, směs namažte na bagetky a zapečte

Smíchejte olivový olej, rozetřený česnek, sůl, pepř a hromadu bylinek podle chuti, směs namažte na bagetky a zapečte Zdroj: Martin Kubica

Kurz s Martinem byl poučný, ale hlavně to byla zábava!

Kurz s Martinem byl poučný, ale hlavně to byla zábava! Zdroj: Martin Kubica

Martin Škoda a jeho vyhlášený roastbeef, právě vytažený z trouby

Martin Škoda a jeho vyhlášený roastbeef, právě vytažený z trouby Zdroj: Martin Kubica

Roastbeef nakrájejte na tenké plátky.

Roastbeef nakrájejte na tenké plátky. Zdroj: Martin Kubica

Kurz vaření s Martinem Škodou

Kurz vaření s Martinem Škodou Zdroj: Martin Kubica

Příprava domácí majonézy byla dobrodružná a překvapivě jednoduchá

Příprava domácí majonézy byla dobrodružná a překvapivě jednoduchá Zdroj: Martin Kubica

Jedno kuře marinované, druhé v očekávání voňavé masáže

Jedno kuře marinované, druhé v očekávání voňavé masáže Zdroj: Martin Kubica

Dovnitř kuřete dejte před pečením pár minut povařený celý citron. Dodá masu skvělou chuť

Dovnitř kuřete dejte před pečením pár minut povařený celý citron. Dodá masu skvělou chuť Zdroj: Martin Kubica

Voňavé bombajské brambory byly fantastické

Voňavé bombajské brambory byly fantastické Zdroj: Martin Kubica

Pečené kuře britského impéria se už od pohledu povedlo :)

Pečené kuře britského impéria se už od pohledu povedlo :) Zdroj: Martin Kubica

Voňavé pečené kuře s bombajskými brambory a kořeněnou omáčkou

Voňavé pečené kuře s bombajskými brambory a kořeněnou omáčkou Zdroj: Martin Kubica

Kořeněná buchta s jablky se peče obráceně podobně jako Tarte Tatin

Kořeněná buchta s jablky se peče obráceně podobně jako Tarte Tatin Zdroj: Martin Kubica

Jablečný kořeněný koláč je vláčný a vlhký a výrazně voní

Jablečný kořeněný koláč je vláčný a vlhký a výrazně voní Zdroj: Martin Kubica

Šéfredaktorka Prima Fresh Klára Michalová a Adéla Hálková z nakladatelství Smart Press, které vydalo Martinovu kuchařku Škoda nevařit

Šéfredaktorka Prima Fresh Klára Michalová a Adéla Hálková z nakladatelství Smart Press, které vydalo Martinovu kuchařku Škoda nevařit Zdroj: Martin Kubica

Prohlédněte si další fotogalerie

Videoklip k výročí restaurace Brasileiro Fotogalerie
5

Videoklip k výročí restaurace Brasileiro

Prostřeno 17.cyklus - Pátek Fotogalerie
8

Prostřeno 17.cyklus - Pátek

Italská SAGRA Fotogalerie
12

Italská SAGRA

Termosky Stelton Fotogalerie
9

Termosky Stelton

Medvědí česnek Fotogalerie
5

Medvědí česnek

Partička 10. června Fotogalerie
15

Partička 10. června

Kurz vaření s Martinem Škodou

Přípravu marinády na roastbeef jsme zvládali s úsměvem

Přípravu marinády na roastbeef jsme zvládali s úsměvem Zdroj: Martin Kubica

Kuchařka Jamieho Olivera podle které jsme vařili, je stále v prodeji a vážně stojí za to :)

Kuchařka Jamieho Olivera podle které jsme vařili, je stále v prodeji a vážně stojí za to :) Zdroj: Klára Michalová

Nezbytná selfie autorky článku a kuchaře - na památku :)

Nezbytná selfie autorky článku a kuchaře - na památku :) Zdroj: Klára Michalová

Zapečené bagetky s bylinkami a česnekem se podávaly jako příloha k roastbeefu

Zapečené bagetky s bylinkami a česnekem se podávaly jako příloha k roastbeefu Zdroj: Martin Kubica

Smíchejte olivový olej, rozetřený česnek, sůl, pepř a hromadu bylinek podle chuti, směs namažte na bagetky a zapečte

Smíchejte olivový olej, rozetřený česnek, sůl, pepř a hromadu bylinek podle chuti, směs namažte na bagetky a zapečte Zdroj: Martin Kubica

Kurz s Martinem byl poučný, ale hlavně to byla zábava!

Kurz s Martinem byl poučný, ale hlavně to byla zábava! Zdroj: Martin Kubica

Martin Škoda a jeho vyhlášený roastbeef, právě vytažený z trouby

Martin Škoda a jeho vyhlášený roastbeef, právě vytažený z trouby Zdroj: Martin Kubica

Roastbeef nakrájejte na tenké plátky.

Roastbeef nakrájejte na tenké plátky. Zdroj: Martin Kubica

Kurz vaření s Martinem Škodou

Kurz vaření s Martinem Škodou Zdroj: Martin Kubica

Příprava domácí majonézy byla dobrodružná a překvapivě jednoduchá

Příprava domácí majonézy byla dobrodružná a překvapivě jednoduchá Zdroj: Martin Kubica

Jedno kuře marinované, druhé v očekávání voňavé masáže

Jedno kuře marinované, druhé v očekávání voňavé masáže Zdroj: Martin Kubica

Dovnitř kuřete dejte před pečením pár minut povařený celý citron. Dodá masu skvělou chuť

Dovnitř kuřete dejte před pečením pár minut povařený celý citron. Dodá masu skvělou chuť Zdroj: Martin Kubica

Voňavé bombajské brambory byly fantastické

Voňavé bombajské brambory byly fantastické Zdroj: Martin Kubica

Pečené kuře britského impéria se už od pohledu povedlo :)

Pečené kuře britského impéria se už od pohledu povedlo :) Zdroj: Martin Kubica

Voňavé pečené kuře s bombajskými brambory a kořeněnou omáčkou

Voňavé pečené kuře s bombajskými brambory a kořeněnou omáčkou Zdroj: Martin Kubica

Kořeněná buchta s jablky se peče obráceně podobně jako Tarte Tatin

Kořeněná buchta s jablky se peče obráceně podobně jako Tarte Tatin Zdroj: Martin Kubica

Jablečný kořeněný koláč je vláčný a vlhký a výrazně voní

Jablečný kořeněný koláč je vláčný a vlhký a výrazně voní Zdroj: Martin Kubica

Šéfredaktorka Prima Fresh Klára Michalová a Adéla Hálková z nakladatelství Smart Press, které vydalo Martinovu kuchařku Škoda nevařit

Šéfredaktorka Prima Fresh Klára Michalová a Adéla Hálková z nakladatelství Smart Press, které vydalo Martinovu kuchařku Škoda nevařit Zdroj: Martin Kubica