Najemno nakrájenou cibuli orestujte na sádle a nechte vychladnout Zdroj: Akademie kvality
Omyté brambory uvařte v osolené vodě doměkka a nechte vychladnout Zdroj: Akademie kvality
K mletému masu přidejte koření a hořčiči Zdroj: Akademie kvality
K mletému masu přidejte vejce Zdroj: Akademie kvality
Do masové směsi vmíchejte vychladlou orestovanou cibuli Zdroj: Akademie kvality
Maso se lépe spojí, když do něj vmícháte perlivou vodu Zdroj: Akademie kvality
Z masové směsi vytvarujte menší válečky a rozložte je na pečicí plech Zdroj: Akademie kvality
Uvařené brambory dejte na plech a zmáčkněte je vidličkou na placičky Zdroj: Akademie kvality
Do povoleného sádla vmíchejte česnek, koření a bylinky Zdroj: Akademie kvality
Ochuceným sádlem potřete rozmáčknuté brambory Zdroj: Akademie kvality
Brambory pečte dozlatova v troubě předehřáté na 200 stupňů Zdroj: Akademie kvality