• Facebook ikona Facebook
  • Twitter ikona Twitter
  • Přehled fotografií ikona Přehled fotografií
  • Zavřít přehled fotografií ikona Zavřít přehled fotografií
  • Zavřít ikona Zavřít
Prohlédnout znovu ikonka Prohlédnout znovu

Staročeská česnečka se slaninou, vejcem a chlebovými krutony

K přípravě česnečky potřeujete minimum surovin Zdroj: Akademie kvality

Nejprve v hrnci rozehřejte sádlo Zdroj: Akademie kvality

Na sádle orestujte slaninu a cibuli Zdroj: Akademie kvality

Přidejte nasekaný česnek a krátce orestujte Zdroj: Akademie kvality

Do hrnce přilijte hovězí vývar Zdroj: Akademie kvality

Dochuťte drceným kmínem, solí a pepřem Zdroj: Akademie kvality

Do polévky přidejte nakrájené brambory Zdroj: Akademie kvality

Mezitím na sádle orestujte dokřupava krutony z chleba Zdroj: Akademie kvality

Do polévky zavařte rozšlehaná vejce Zdroj: Akademie kvality

Nakonec česnečku dochuťte rozemnutou majoránkou Zdroj: Akademie kvality

Prohlédněte si další fotogalerie

Fotogalerie
8

Prostřeno 17.cyklus - Pátek

Fotogalerie
12

Italská SAGRA

Fotogalerie
9

Termosky Stelton

Fotogalerie
5

Medvědí česnek

Fotogalerie
15

Partička 10. června

Fotogalerie
14

Se šéfem je vaření radost

Staročeská česnečka se slaninou, vejcem a chlebovými krutony

K přípravě česnečky potřeujete minimum surovin Zdroj: Akademie kvality

Nejprve v hrnci rozehřejte sádlo Zdroj: Akademie kvality

Na sádle orestujte slaninu a cibuli Zdroj: Akademie kvality

Přidejte nasekaný česnek a krátce orestujte Zdroj: Akademie kvality

Do hrnce přilijte hovězí vývar Zdroj: Akademie kvality

Dochuťte drceným kmínem, solí a pepřem Zdroj: Akademie kvality

Do polévky přidejte nakrájené brambory Zdroj: Akademie kvality

Mezitím na sádle orestujte dokřupava krutony z chleba Zdroj: Akademie kvality

Do polévky zavařte rozšlehaná vejce Zdroj: Akademie kvality

Nakonec česnečku dochuťte rozemnutou majoránkou Zdroj: Akademie kvality