• Facebook ikona Facebook
  • Twitter ikona X.com
  • Přehled fotografií ikona Přehled fotografií
  • Zavřít přehled fotografií ikona Zavřít přehled fotografií
  • Zavřít ikona Zavřít
Prohlédnout znovu ikonka Prohlédnout znovu

Staročeská česnečka se slaninou, vejcem a chlebovými krutony

K přípravě česnečky potřeujete minimum surovin

K přípravě česnečky potřeujete minimum surovin Zdroj: Akademie kvality

Nejprve v hrnci rozehřejte sádlo

Nejprve v hrnci rozehřejte sádlo Zdroj: Akademie kvality

Na sádle orestujte slaninu a cibuli

Na sádle orestujte slaninu a cibuli Zdroj: Akademie kvality

Přidejte nasekaný česnek a krátce orestujte

Přidejte nasekaný česnek a krátce orestujte Zdroj: Akademie kvality

Do hrnce přilijte hovězí vývar

Do hrnce přilijte hovězí vývar Zdroj: Akademie kvality

Dochuťte drceným kmínem, solí a pepřem

Dochuťte drceným kmínem, solí a pepřem Zdroj: Akademie kvality

Do polévky přidejte nakrájené brambory

Do polévky přidejte nakrájené brambory Zdroj: Akademie kvality

Mezitím na sádle orestujte dokřupava krutony z chleba

Mezitím na sádle orestujte dokřupava krutony z chleba Zdroj: Akademie kvality

Do polévky zavařte rozšlehaná vejce

Do polévky zavařte rozšlehaná vejce Zdroj: Akademie kvality

Nakonec česnečku dochuťte rozemnutou majoránkou

Nakonec česnečku dochuťte rozemnutou majoránkou Zdroj: Akademie kvality

Prohlédněte si další fotogalerie

Videoklip k výročí restaurace Brasileiro Fotogalerie
5

Videoklip k výročí restaurace Brasileiro

Prostřeno 17.cyklus - Pátek Fotogalerie
8

Prostřeno 17.cyklus - Pátek

Italská SAGRA Fotogalerie
12

Italská SAGRA

Termosky Stelton Fotogalerie
9

Termosky Stelton

Medvědí česnek Fotogalerie
5

Medvědí česnek

Partička 10. června Fotogalerie
15

Partička 10. června

Staročeská česnečka se slaninou, vejcem a chlebovými krutony

K přípravě česnečky potřeujete minimum surovin

K přípravě česnečky potřeujete minimum surovin Zdroj: Akademie kvality

Nejprve v hrnci rozehřejte sádlo

Nejprve v hrnci rozehřejte sádlo Zdroj: Akademie kvality

Na sádle orestujte slaninu a cibuli

Na sádle orestujte slaninu a cibuli Zdroj: Akademie kvality

Přidejte nasekaný česnek a krátce orestujte

Přidejte nasekaný česnek a krátce orestujte Zdroj: Akademie kvality

Do hrnce přilijte hovězí vývar

Do hrnce přilijte hovězí vývar Zdroj: Akademie kvality

Dochuťte drceným kmínem, solí a pepřem

Dochuťte drceným kmínem, solí a pepřem Zdroj: Akademie kvality

Do polévky přidejte nakrájené brambory

Do polévky přidejte nakrájené brambory Zdroj: Akademie kvality

Mezitím na sádle orestujte dokřupava krutony z chleba

Mezitím na sádle orestujte dokřupava krutony z chleba Zdroj: Akademie kvality

Do polévky zavařte rozšlehaná vejce

Do polévky zavařte rozšlehaná vejce Zdroj: Akademie kvality

Nakonec česnečku dochuťte rozemnutou majoránkou

Nakonec česnečku dochuťte rozemnutou majoránkou Zdroj: Akademie kvality