• Facebook ikona Facebook
  • Twitter ikona Twitter
  • Přehled fotografií ikona Přehled fotografií
  • Zavřít přehled fotografií ikona Zavřít přehled fotografií
  • Zavřít ikona Zavřít
Prohlédnout znovu ikonka Prohlédnout znovu

Kurz vaření s Martinem Škodou

Přípravu marinády na roastbeef jsme zvládali s úsměvem Zdroj: Martin Kubica

Kuchařka Jamieho Olivera podle které jsme vařili, je stále v prodeji a vážně stojí za to :) Zdroj: Klára Michalová

Nezbytná selfie autorky článku a kuchaře - na památku :) Zdroj: Klára Michalová

Zapečené bagetky s bylinkami a česnekem se podávaly jako příloha k roastbeefu Zdroj: Martin Kubica

Smíchejte olivový olej, rozetřený česnek, sůl, pepř a hromadu bylinek podle chuti, směs namažte na bagetky a zapečte Zdroj: Martin Kubica

Kurz s Martinem byl poučný, ale hlavně to byla zábava! Zdroj: Martin Kubica

Martin Škoda a jeho vyhlášený roastbeef, právě vytažený z trouby Zdroj: Martin Kubica

Roastbeef nakrájejte na tenké plátky. Zdroj: Martin Kubica

Kurz vaření s Martinem Škodou Zdroj: Martin Kubica

Příprava domácí majonézy byla dobrodružná a překvapivě jednoduchá Zdroj: Martin Kubica

Jedno kuře marinované, druhé v očekávání voňavé masáže Zdroj: Martin Kubica

Dovnitř kuřete dejte před pečením pár minut povařený celý citron. Dodá masu skvělou chuť Zdroj: Martin Kubica

Voňavé bombajské brambory byly fantastické Zdroj: Martin Kubica

Pečené kuře britského impéria se už od pohledu povedlo :) Zdroj: Martin Kubica

Voňavé pečené kuře s bombajskými brambory a kořeněnou omáčkou Zdroj: Martin Kubica

Kořeněná buchta s jablky se peče obráceně podobně jako Tarte Tatin Zdroj: Martin Kubica

Jablečný kořeněný koláč je vláčný a vlhký a výrazně voní Zdroj: Martin Kubica

Šéfredaktorka Prima Fresh Klára Michalová a Adéla Hálková z nakladatelství Smart Press, které vydalo Martinovu kuchařku Škoda nevařit Zdroj: Martin Kubica

Prohlédněte si další fotogalerie

Fotogalerie
8

Prostřeno 17.cyklus - Pátek

Fotogalerie
12

Italská SAGRA

Fotogalerie
9

Termosky Stelton

Fotogalerie
5

Medvědí česnek

Fotogalerie
15

Partička 10. června

Fotogalerie
14

Se šéfem je vaření radost

Kurz vaření s Martinem Škodou

Přípravu marinády na roastbeef jsme zvládali s úsměvem Zdroj: Martin Kubica

Kuchařka Jamieho Olivera podle které jsme vařili, je stále v prodeji a vážně stojí za to :) Zdroj: Klára Michalová

Nezbytná selfie autorky článku a kuchaře - na památku :) Zdroj: Klára Michalová

Zapečené bagetky s bylinkami a česnekem se podávaly jako příloha k roastbeefu Zdroj: Martin Kubica

Smíchejte olivový olej, rozetřený česnek, sůl, pepř a hromadu bylinek podle chuti, směs namažte na bagetky a zapečte Zdroj: Martin Kubica

Kurz s Martinem byl poučný, ale hlavně to byla zábava! Zdroj: Martin Kubica

Martin Škoda a jeho vyhlášený roastbeef, právě vytažený z trouby Zdroj: Martin Kubica

Roastbeef nakrájejte na tenké plátky. Zdroj: Martin Kubica

Kurz vaření s Martinem Škodou Zdroj: Martin Kubica

Příprava domácí majonézy byla dobrodružná a překvapivě jednoduchá Zdroj: Martin Kubica

Jedno kuře marinované, druhé v očekávání voňavé masáže Zdroj: Martin Kubica

Dovnitř kuřete dejte před pečením pár minut povařený celý citron. Dodá masu skvělou chuť Zdroj: Martin Kubica

Voňavé bombajské brambory byly fantastické Zdroj: Martin Kubica

Pečené kuře britského impéria se už od pohledu povedlo :) Zdroj: Martin Kubica

Voňavé pečené kuře s bombajskými brambory a kořeněnou omáčkou Zdroj: Martin Kubica

Kořeněná buchta s jablky se peče obráceně podobně jako Tarte Tatin Zdroj: Martin Kubica

Jablečný kořeněný koláč je vláčný a vlhký a výrazně voní Zdroj: Martin Kubica

Šéfredaktorka Prima Fresh Klára Michalová a Adéla Hálková z nakladatelství Smart Press, které vydalo Martinovu kuchařku Škoda nevařit Zdroj: Martin Kubica