• Facebook ikona Facebook
  • Twitter ikona Twitter
  • Přehled fotografií ikona Přehled fotografií
  • Zavřít přehled fotografií ikona Zavřít přehled fotografií
  • Zavřít ikona Zavřít
Prohlédnout znovu ikonka Prohlédnout znovu

Čevabčiči pečené v troubě s bramborem na bouchačku – jednoduchý recept krok za krokem

Najemno nakrájenou cibuli orestujte na sádle a nechte vychladnout Zdroj: Akademie kvality

Omyté brambory uvařte v osolené vodě doměkka a nechte vychladnout Zdroj: Akademie kvality

K mletému masu přidejte koření a hořčiči Zdroj: Akademie kvality

K mletému masu přidejte vejce Zdroj: Akademie kvality

Do masové směsi vmíchejte vychladlou orestovanou cibuli Zdroj: Akademie kvality

Maso se lépe spojí, když do něj vmícháte perlivou vodu Zdroj: Akademie kvality

Z masové směsi vytvarujte menší válečky a rozložte je na pečicí plech Zdroj: Akademie kvality

Uvařené brambory dejte na plech a zmáčkněte je vidličkou na placičky Zdroj: Akademie kvality

Do povoleného sádla vmíchejte česnek, koření a bylinky Zdroj: Akademie kvality

Ochuceným sádlem potřete rozmáčknuté brambory Zdroj: Akademie kvality

Brambory pečte dozlatova v troubě předehřáté na 200 stupňů Zdroj: Akademie kvality

Prohlédněte si další fotogalerie

Fotogalerie
8

Prostřeno 17.cyklus - Pátek

Fotogalerie
12

Italská SAGRA

Fotogalerie
9

Termosky Stelton

Fotogalerie
5

Medvědí česnek

Fotogalerie
15

Partička 10. června

Fotogalerie
14

Se šéfem je vaření radost

Čevabčiči pečené v troubě s bramborem na bouchačku – jednoduchý recept krok za krokem

Najemno nakrájenou cibuli orestujte na sádle a nechte vychladnout Zdroj: Akademie kvality

Omyté brambory uvařte v osolené vodě doměkka a nechte vychladnout Zdroj: Akademie kvality

K mletému masu přidejte koření a hořčiči Zdroj: Akademie kvality

K mletému masu přidejte vejce Zdroj: Akademie kvality

Do masové směsi vmíchejte vychladlou orestovanou cibuli Zdroj: Akademie kvality

Maso se lépe spojí, když do něj vmícháte perlivou vodu Zdroj: Akademie kvality

Z masové směsi vytvarujte menší válečky a rozložte je na pečicí plech Zdroj: Akademie kvality

Uvařené brambory dejte na plech a zmáčkněte je vidličkou na placičky Zdroj: Akademie kvality

Do povoleného sádla vmíchejte česnek, koření a bylinky Zdroj: Akademie kvality

Ochuceným sádlem potřete rozmáčknuté brambory Zdroj: Akademie kvality

Brambory pečte dozlatova v troubě předehřáté na 200 stupňů Zdroj: Akademie kvality