Půvabný interier restaurace Divinis Zdroj: archiv
Zdeněk Pohlreich a Executive Chef Jan Kratochvíl Zdroj: archiv
Jídelní lístek a výběr domácího pečiva Zdroj: Klára Michalová
Zasyrova marinovaná červená řepa s pěnou z kozího sýra, s lanýžovým medem a piniovými semínky Zdroj: Klára Michalová
Vitello tonato - telecí maso s tuňákovou omáčkou a křupavými mini krutonky Zdroj: Klára Michalová
Okurkové gaspacho s grilovanými kalamáry Zdroj: Klára Michalová
Variace na toskánskou polévku Pappa al pomodoro s krevetami, karamelizovanými černými olivami a pěnou z parmazánu Zdroj: Klára Michalová
Salát z kraba královského, okurková zmrzlina s ginem a tonicem a domácí brioška se šalotkou Zdroj: Klára Michalová
Hovězí tartar s chipsem ze sušeného kaviáru Zdroj: Klára Michalová
Domácí tagliolini s tomaty, sýrem mozzarella Burrata a plátky mandlí Zdroj: Klára Michalová
Mladé kuřátko s liškami, lanýžovým medem a oříšky Zdroj: Klára Michalová
Mořský okoun se salátem z beluga čočky Zdroj: Klára Michalová
Rib-eye steak s křupavou polentou a italským lardo špekem Zdroj: Klára Michalová
Čokoládový fondant s mučenkou a kokosovým sorbetem Zdroj: Klára Michalová
Parfait z bílé čokolády s praženými arašídy v cukru Zdroj: Klára Michalová