• Facebook ikona Facebook
  • Twitter ikona Twitter
  • Přehled fotografií ikona Přehled fotografií
  • Zavřít přehled fotografií ikona Zavřít přehled fotografií
  • Zavřít ikona Zavřít
Prohlédnout znovu ikonka Prohlédnout znovu

Restaurace Divinis

Půvabný interier restaurace Divinis Zdroj: archiv

Zdeněk Pohlreich a Executive Chef Jan Kratochvíl Zdroj: archiv

Jídelní lístek a výběr domácího pečiva Zdroj: Klára Michalová

Zasyrova marinovaná červená řepa s pěnou z kozího sýra, s lanýžovým medem a piniovými semínky Zdroj: Klára Michalová

Vitello tonato - telecí maso s tuňákovou omáčkou a křupavými mini krutonky Zdroj: Klára Michalová

Okurkové gaspacho s grilovanými kalamáry Zdroj: Klára Michalová

Variace na toskánskou polévku Pappa al pomodoro s krevetami, karamelizovanými černými olivami a pěnou z parmazánu Zdroj: Klára Michalová

Salát z kraba královského, okurková zmrzlina s ginem a tonicem a domácí brioška se šalotkou Zdroj: Klára Michalová

Hovězí tartar s chipsem ze sušeného kaviáru Zdroj: Klára Michalová

Domácí tagliolini s tomaty, sýrem mozzarella Burrata a plátky mandlí Zdroj: Klára Michalová

Mladé kuřátko s liškami, lanýžovým medem a oříšky Zdroj: Klára Michalová

Mořský okoun se salátem z beluga čočky Zdroj: Klára Michalová

Rib-eye steak s křupavou polentou a italským lardo špekem Zdroj: Klára Michalová

Čokoládový fondant s mučenkou a kokosovým sorbetem Zdroj: Klára Michalová

Parfait z bílé čokolády s praženými arašídy v cukru Zdroj: Klára Michalová

Prohlédněte si další fotogalerie

Fotogalerie
8

Prostřeno 17.cyklus - Pátek

Fotogalerie
12

Italská SAGRA

Fotogalerie
9

Termosky Stelton

Fotogalerie
5

Medvědí česnek

Fotogalerie
15

Partička 10. června

Fotogalerie
14

Se šéfem je vaření radost

Restaurace Divinis

Půvabný interier restaurace Divinis Zdroj: archiv

Zdeněk Pohlreich a Executive Chef Jan Kratochvíl Zdroj: archiv

Jídelní lístek a výběr domácího pečiva Zdroj: Klára Michalová

Zasyrova marinovaná červená řepa s pěnou z kozího sýra, s lanýžovým medem a piniovými semínky Zdroj: Klára Michalová

Vitello tonato - telecí maso s tuňákovou omáčkou a křupavými mini krutonky Zdroj: Klára Michalová

Okurkové gaspacho s grilovanými kalamáry Zdroj: Klára Michalová

Variace na toskánskou polévku Pappa al pomodoro s krevetami, karamelizovanými černými olivami a pěnou z parmazánu Zdroj: Klára Michalová

Salát z kraba královského, okurková zmrzlina s ginem a tonicem a domácí brioška se šalotkou Zdroj: Klára Michalová

Hovězí tartar s chipsem ze sušeného kaviáru Zdroj: Klára Michalová

Domácí tagliolini s tomaty, sýrem mozzarella Burrata a plátky mandlí Zdroj: Klára Michalová

Mladé kuřátko s liškami, lanýžovým medem a oříšky Zdroj: Klára Michalová

Mořský okoun se salátem z beluga čočky Zdroj: Klára Michalová

Rib-eye steak s křupavou polentou a italským lardo špekem Zdroj: Klára Michalová

Čokoládový fondant s mučenkou a kokosovým sorbetem Zdroj: Klára Michalová

Parfait z bílé čokolády s praženými arašídy v cukru Zdroj: Klára Michalová