• Facebook ikona Facebook
  • Twitter ikona Twitter
  • Přehled fotografií ikona Přehled fotografií
  • Zavřít přehled fotografií ikona Zavřít přehled fotografií
  • Zavřít ikona Zavřít
Prohlédnout znovu ikonka Prohlédnout znovu

Zachraň jídlo

Po tisíci porcích jídla ze surovin darovaných některými supermarkety se jen zaprášilo. Rozdaly se během dvou hodin. Zdroj: Johana Kratochvilová

Na začátku tekly slzy. Darovaná cibule měla říz. O loupání desítek kilogramů zeleniny se postaraly šikovné ruce dobrovolníků. Zdroj: Adam Podhol

Normální by mělo být neplýtvat. V některých obchodech neprodané suroviny raději darují do Potravinové banky. Zdroj: Johana Kratochvilová

První porce vydali uznávaný gastronom Roman Vaněk spolu s organizátorem akce Oběd pro tisíc Adamem Podholem Zdroj: Johana Kratochvilová

Tisíc porcí jídla ze surovin, které by jinak skončily v kontejneru Zdroj: Johana Kratochvilová

Jak neplýtvat a ušetřit? Během jednodenního happeningu byli zasyceni i kolemjdoucí lační po informacích. Zdroj: Johana Kratochvilová

Zeleninové kari s čerstvým koriandrem chutnalo všem Zdroj: Johana Kratochvilová

Prohlédněte si další fotogalerie

Fotogalerie
5

Videoklip k výročí restaurace Brasileiro

Fotogalerie
8

Prostřeno 17.cyklus - Pátek

Fotogalerie
12

Italská SAGRA

Fotogalerie
9

Termosky Stelton

Fotogalerie
5

Medvědí česnek

Fotogalerie
15

Partička 10. června

Zachraň jídlo

Po tisíci porcích jídla ze surovin darovaných některými supermarkety se jen zaprášilo. Rozdaly se během dvou hodin. Zdroj: Johana Kratochvilová

Na začátku tekly slzy. Darovaná cibule měla říz. O loupání desítek kilogramů zeleniny se postaraly šikovné ruce dobrovolníků. Zdroj: Adam Podhol

Normální by mělo být neplýtvat. V některých obchodech neprodané suroviny raději darují do Potravinové banky. Zdroj: Johana Kratochvilová

První porce vydali uznávaný gastronom Roman Vaněk spolu s organizátorem akce Oběd pro tisíc Adamem Podholem Zdroj: Johana Kratochvilová

Tisíc porcí jídla ze surovin, které by jinak skončily v kontejneru Zdroj: Johana Kratochvilová

Jak neplýtvat a ušetřit? Během jednodenního happeningu byli zasyceni i kolemjdoucí lační po informacích. Zdroj: Johana Kratochvilová

Zeleninové kari s čerstvým koriandrem chutnalo všem Zdroj: Johana Kratochvilová