Po tisíci porcích jídla ze surovin darovaných některými supermarkety se jen zaprášilo. Rozdaly se během dvou hodin. Zdroj: Johana Kratochvilová
Na začátku tekly slzy. Darovaná cibule měla říz. O loupání desítek kilogramů zeleniny se postaraly šikovné ruce dobrovolníků. Zdroj: Adam Podhol
Normální by mělo být neplýtvat. V některých obchodech neprodané suroviny raději darují do Potravinové banky. Zdroj: Johana Kratochvilová
První porce vydali uznávaný gastronom Roman Vaněk spolu s organizátorem akce Oběd pro tisíc Adamem Podholem Zdroj: Johana Kratochvilová
Tisíc porcí jídla ze surovin, které by jinak skončily v kontejneru Zdroj: Johana Kratochvilová
Jak neplýtvat a ušetřit? Během jednodenního happeningu byli zasyceni i kolemjdoucí lační po informacích. Zdroj: Johana Kratochvilová
Zeleninové kari s čerstvým koriandrem chutnalo všem Zdroj: Johana Kratochvilová