Těstoviny s tuňákem a citronem
21.10.2016 – Těstoviny jsou celoročně vděčné jídlo a v létě, kdy se nikomu nechce dlouho vystávat u sporáku, je oceníte obzvlášť! Třeba tuto verzi s "omáčkou" bez vaření... Prostě smíchejte pár ingrediencí v míse a vmíchejte...
Více
21.10.2016 – Těstoviny jsou celoročně vděčné jídlo a v létě, kdy se nikomu nechce dlouho vystávat u sporáku, je oceníte obzvlášť! Třeba tuto verzi s "omáčkou" bez vaření... Prostě smíchejte pár ingrediencí v míse a vmíchejte uvařené těstoviny a vynikajicí jídlo máte na stole do 10 minut :)
K přípravě tohoto jídla potřebujete skutečně minimum surovin. Nejdůležitější je kvalitní tuňák v konzervě. Ideálně volte verzi s olivovým olejem, pokud máte rybu ve slaném nálevu, pak ho slijte a do mísy přilijte kvalitní olivový olej.
Rozhodně nezaměňujte hladkolistou petržel za kudrnku. Ta byla vyšlechtěna hlavně na ozdobu a zdaleka nemá tak dobrou chuť. A protože do jídla patří i kůra z citronu, pokud možno vyberte chemicky neošetřené plody a ještě je před strouháním dobře omyjte.
Méně
{[{ getTitle }]}
{[{ getEpisodeName }]}
dříve než v TV
{[{ getBroadcasted }]}
{[{ getTitle }]}
{[{ getEpisodeName }]}
{[{ item.available }]}
{[{ genre }]}
{[{ country }]}
{[{ item.year }]}
{[{ getDuration }]}