• Facebook ikona Facebook
  • Twitter ikona X.com
  • Přehled fotografií ikona Přehled fotografií
  • Zavřít přehled fotografií ikona Zavřít přehled fotografií
  • Zavřít ikona Zavřít
Prohlédnout znovu ikonka Prohlédnout znovu

Salátová miska s jáhly, grilovanou zeleninou a vejcem

Pro přípravu tohoto receptu použijte zeleninu podle vlastního výběru a sezony

Pro přípravu tohoto receptu použijte zeleninu podle vlastního výběru a sezony Zdroj: Akademie kvality

Jáhly propláchněte a uvařte v osolené vodě doměkka, poté slijte a propláchněte

Jáhly propláchněte a uvařte v osolené vodě doměkka, poté slijte a propláchněte Zdroj: Akademie kvality

Mrkev a okurku nakrájejte škrabkou na tenké proužky

Mrkev a okurku nakrájejte škrabkou na tenké proužky Zdroj: Akademie kvality

Nakrájenou zeleninu marinujte v nálevu z octa, cukru a soli

Nakrájenou zeleninu marinujte v nálevu z octa, cukru a soli Zdroj: Akademie kvality

Ostatní zeleninu dochuťte solí, pepřem a olivovým olejem a grilujte dozlatova

Ostatní zeleninu dochuťte solí, pepřem a olivovým olejem a grilujte dozlatova Zdroj: Akademie kvality

Do misky dejte jáhly, grilovanou i marinovanou zeleninu a podávejte

Do misky dejte jáhly, grilovanou i marinovanou zeleninu a podávejte Zdroj: Akademie kvality

Prohlédněte si další fotogalerie

Videoklip k výročí restaurace Brasileiro Fotogalerie
5

Videoklip k výročí restaurace Brasileiro

Prostřeno 17.cyklus - Pátek Fotogalerie
8

Prostřeno 17.cyklus - Pátek

Italská SAGRA Fotogalerie
12

Italská SAGRA

Termosky Stelton Fotogalerie
9

Termosky Stelton

Medvědí česnek Fotogalerie
5

Medvědí česnek

Partička 10. června Fotogalerie
15

Partička 10. června

Salátová miska s jáhly, grilovanou zeleninou a vejcem

Pro přípravu tohoto receptu použijte zeleninu podle vlastního výběru a sezony

Pro přípravu tohoto receptu použijte zeleninu podle vlastního výběru a sezony Zdroj: Akademie kvality

Jáhly propláchněte a uvařte v osolené vodě doměkka, poté slijte a propláchněte

Jáhly propláchněte a uvařte v osolené vodě doměkka, poté slijte a propláchněte Zdroj: Akademie kvality

Mrkev a okurku nakrájejte škrabkou na tenké proužky

Mrkev a okurku nakrájejte škrabkou na tenké proužky Zdroj: Akademie kvality

Nakrájenou zeleninu marinujte v nálevu z octa, cukru a soli

Nakrájenou zeleninu marinujte v nálevu z octa, cukru a soli Zdroj: Akademie kvality

Ostatní zeleninu dochuťte solí, pepřem a olivovým olejem a grilujte dozlatova

Ostatní zeleninu dochuťte solí, pepřem a olivovým olejem a grilujte dozlatova Zdroj: Akademie kvality

Do misky dejte jáhly, grilovanou i marinovanou zeleninu a podávejte

Do misky dejte jáhly, grilovanou i marinovanou zeleninu a podávejte Zdroj: Akademie kvality