zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

Vyzkoušejte super recepty z kančího masa

Kančí na víně se švestkami
Autor: Coolinářka Kančí na víně se švestkami
Kančí maso je tmavé a libovější než vepřové. Právě teď je jeho sezona a byla by škoda ji nevyužít! Ať už zkusíte minutkovou úpravu nebo spotřebujete méně hodnotné kusy masa na guláš, určitě si pochutnáte!
07. 12. 2018

Jakoukoli zvěřinu nakupujte jen od prověřených zdrojů, maso je přece jen z divokých zvířat a je nutné, aby prošlo veterinární kontrolou. Divoká prasata se v posledních letech v Čechách i na Moravě přemnožila, lovecká sezóna je v plném proudu, takže je ideální příležitost vyzkoušet nové recepty...

Připravte si doma skvělá jídla z kančího masa: