Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Teplý čočkový salát s fetou

4 porce
do 1 hodiny
Teplý čočkový salát s fetou
Teplý čočkový salát s fetou Autor: profimedia.cz
Jemná vůně zelené čočky skvěle pasuje k výraznému ovčímu feta sýru, který je také dobrým zdrojem vápníku.
Reklama

Suroviny (4 porce)

Reklama

Postup

  1. Do hrnce dejte čočku a bobkový list, přilijte větší množství vody. Vařte 30–40 minut nebo dokud nebude čočka měkká.
  2. Olivový olej, balzamikový ocet, rozdrcený česnek, sůl a hořčici v prášku vyšlehejte dohromady v malé misce, abyste připravili zálivku.
  3. Čočku nechte okapat a dejte ji do nahřáté servírovací mísy. Vmíchejte rajčata, petrželku a zálivku. Navrch přidejte fetu, dochuťte solí a pepřem a podávejte.
Reklama

Teplý čočkový salát s fetou Foto:

Teplý čočkový salát s fetou, foto: Profimedia.cz

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama