Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Tatarák z lilku s balzamikovým krémem

4–6 porce
do 2 hodin
Tatarák z lilku s balzamikovým krémem
Tatarák z lilku s balzamikovým krémem Autor: archiv Kalamáta Papadimitriou
Lilek je výtečná surovina. Sám o sobě nemá nijak výraznou chuť, ale naopak působí jako houba, co nasává veškeré přidané chutě. Tataráček nebo, chcete-li, pomazánka na topinky je vděčné pohoštění, kterým zaručeně potěšíte své hosty.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Celé lilky propícháme vidličkou a dáme do trouby upéct při 220 stupních na 50 minut. Vnitřek vybereme lžičkou, nasekáme nožem a necháme v cedníku odkapat.
  2. Přidáme všechny ingredience a řádně promícháme. Specifickou chuť dodá balzamikový krém Kalamáta Papadimitriou bílý.
  3. Podáváme s topinkami.
Reklama

Při přípravě tataráčku postupujte podle video receptu:

Tatarák z lilku s balzamikovým krémem  Foto: archiv Kalamáta Papadimitriou

Tatarák z lilku s balzamikovým krémem. Foto: archiv Kalamáta Papadimitriou

 


Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama