Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Selský chléb se zapečenými vejci

4 porce
do 30 minut
Selský chléb se zapečenými vejci
Selský chléb se zapečenými vejci Autor: Rozpal to šéfe!
V nové kulinární show Rozpal to, šéfe! připravil Zdeněk Pohlreich originální snídani. Opečené krajíce chleba se zapečeným vajíčkem, doplněné krásně křupavou slaninou, uspokojí i velké chlapy :)
Reklama

Suroviny (4 porce)

Reklama

Postup

  1. Uprostřed každého krajíce chleba vykrojíme skleničkou kolečko. Chleby zakápneme olejem a opečeme je v pánvi. Do otvoru vyklepneme vajíčko, osolíme, opepříme a smažíme, dokud nebude bílek tuhý.
  2. Do pánve vložíme i plátky slaniny a pečeme dokřupava. Krajíce naservírujeme na talíř, potřeme hořčicí, přidáme křupavou slaninu a zasypeme nakrájenou jarní cibulkou.
Reklama

Na své si v novém pořadu Rozpal to, šéfe! přijde každý strávník. Šéf umí na delikatesu povýšit i běžný krajíc chleba. Foto: Marek Dienstl

Na své si v novém pořadu Rozpal to, šéfe! přijde každý strávník. Šéf umí na delikatesu povýšit i běžný krajíc chleba. Foto: Marek Dienstl

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama