Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Vepřové kotlety s Roquefortem a houbami

4 porce
do 30 minut
Vepřové kotlety s Roquefortem a houbami
Vepřové kotlety s Roquefortem a houbami Autor: isifa.com
Velmi výrazná, až ostrá chuť francouzského sýra s modrou plísní dodá kotletám nezaměnitelnou chuť a vytvoří se šťávou z masa výtečnou omáčku.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Kotletky dobře osušte, po obou stranách do nich vetřete nadrcený česnek. V oleji a másle je po obou stranách opečte dohněda.
  2. Očistěte houby, nakrájejte je a vložte do zapékací mísy. Osolte je a opepřete. Osolte a opepřete také dohněda opečené kotlety a položte je na houby. Rozdělte nasekanou šalotku a nadrobený sýr na maso a pečte v troubě na 150°C asi 15 minut, dokud se sýr nerozpustí a houby jsou hotové.
  3. Podávejte s čerstvými těstovinami.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama