Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Tatarský biftek

4 porce
do 30 minut
Tatarský biftek
Spouštím video za 5s.
Není nad dobře ochucený tatarák. Namíchejte ho svým hostům sami, ať ochutnají vaši verzi. Inspirovat se můžete receptem Zdeňka Pohlreicha, kterému dodají výrazný chuťový akcent kapary a dijonská hořčice. Protentokrát nemíchejte do masa syrový žloutek, ale hotový předkrm ozdobte sázeným vejcem.
Reklama

Už za týden, 16. listopadu, si tento recept můžete vyzkoušet naživo přímo se Zdeňkem Pohlreichem v nové kulinární show Česko vaří s Pohlreichem!

Reklama

Postup

  1. Maso najemno naškrábejte a ochuťte solí, pepřem, nasekanými kapary a troškou hořčice.
  2. Toasty z bílého chleba potřete zlehka olejem a opečte je na pánvi dozlatova.
  3. Namíchané maso naservírujte na talíř. Vejce usmažte na trošce oleje a položte na jednotlivé porce masa. Na každý talíř přidejte plátek opečeného toastového chleba a ihned servírujte.
Reklama

Česko vaří s PohlreichemNová kuchařka!

Nová kniha je další z řady úspěšných kuchařských knih, které vyšly pod taktovkou "Šéfa" Zdeňka Pohlreicha. Stejně jako předešlé tituly, i tato kniha doprovází novou televizní show Česko vaří s Pohlreichem.

V knize najdete 23 kompletních menu obsahujících recepty na předkrm, hlavní jídlo a dezert. Když už ne před kamerou, tak alespoň doma zkuste se Zdeňkem uvařit nejlepší večeři vašeho života!

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama