Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Tatarský biftek

4 porce
do 30 minut
Tatarský biftek
Tatarský biftek Autor: Česko vaří s Pohlreichem
Není nad dobře ochucený tatarák. Namíchejte ho svým hostům sami, ať ochutnají vaši verzi. Inspirovat se můžete receptem Zdeňka Pohlreicha, kterému dodají výrazný chuťový akcent kapary a dijonská hořčice. Protentokrát nemíchejte do masa syrový žloutek, ale hotový předkrm ozdobte sázeným vejcem.
Reklama

Už za týden, 16. listopadu, si tento recept můžete vyzkoušet naživo přímo se Zdeňkem Pohlreichem v nové kulinární show Česko vaří s Pohlreichem!

Reklama

Postup

  1. Maso najemno naškrábejte a ochuťte solí, pepřem, nasekanými kapary a troškou hořčice.
  2. Toasty z bílého chleba potřete zlehka olejem a opečte je na pánvi dozlatova.
  3. Namíchané maso naservírujte na talíř. Vejce usmažte na trošce oleje a položte na jednotlivé porce masa. Na každý talíř přidejte plátek opečeného toastového chleba a ihned servírujte.
Reklama

Česko vaří s PohlreichemNová kuchařka!

Nová kniha je další z řady úspěšných kuchařských knih, které vyšly pod taktovkou "Šéfa" Zdeňka Pohlreicha. Stejně jako předešlé tituly, i tato kniha doprovází novou televizní show Česko vaří s Pohlreichem.

V knize najdete 23 kompletních menu obsahujících recepty na předkrm, hlavní jídlo a dezert. Když už ne před kamerou, tak alespoň doma zkuste se Zdeňkem uvařit nejlepší večeři vašeho života!

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama