zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Tagliatelle s radicchiem
Autor: profimedia.cz Tagliatelle s radicchiem

Tagliatelle s radicchiem

Hodnoceno: 0x
Využijte při přípravě těstovin zajímavou chuť červené čekanky.
do 30 minut
2–4 porce

reklama

Postup

  1. Radicchio salát nastrouhejte najemno, pár vnitřních zakroucených listů si dejte stranou na ozdobu.
  2. Rozpusťte máslo s olejem v pánvi a přidejte cibuli s česnekem. Restujte asi 5 minut, dokud vše nezměkne (ale nesmí hnědnout).
  3. Přidejte nastrouhaný salát a míchejte asi 1–2 minuty, dokud salát nepovadne a nezmění barvu.
  4. Přilijte smetanu, přidejte polovinu množství parmazánu a dochuťte solí i pepřem. Dobře promíchejte a poté udržujte směs teplou na nízkém plameni.
  5. Vložte tagliatelle do velkého hrnce s vroucí vodou. Vařte 3 minuty, poté slijte a přendejte do nahřáté misky.
  6. Přidejte připravenou směs a promíchejte. Podávejte zasypané zbylým parmazánem a radicchiem.

Tagliatelle s radicchiem 2 Foto: Tagliatelle s radicchiem; foto: Profimedia.cz

Uložit

reklama