reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Salát z červené řepy, brambor a ančoviček
Autor: Michal Šajmir Salát z červené řepy, brambor a ančoviček

Salát z červené řepy, brambor a ančoviček

Hodnoceno: 0x
Nevšední bramborový salát upoutá nejen barvou, ale především zajímavou chutí. K neutrálním bramborám přidejte nasládlou řepu, štiplavou svěží cibulku a velmi slané ančovičky. Výsledek vás mile překvapí!
do 1 hodiny
4 porce

reklama

reklama

Postup

  1. Oloupané uvařené mladé brambory pokrájejte na sousta. Smíchejte olej, vinný ocet, nadrcený česnek a na kolečka nakrájenou jarní cibulku. Spolu s nasekaným koriandrem a uvařenou, oloupanou a na kousky nakrájenou řepou přidejte k bramborám a smíchejte ve větší misce.
  2. Dobře promíchejte, přidejte na kousky nakrájené ančovičky.
  3. Následně podle chuti dosolte a opepřete.
  4. Dejte do lednice a nechte alespoň půl hodiny odpočinout, aby se všechny chutě spojily.

Salát z červené řepy, brambor a ančoviček Foto: Michal Šajmir

Foto: Michal Šajmir, www.michalsajmir.com

reklama