Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Salát z čerstvého tuňáka

4 porce
do 30 minut
Salát z čerstvého tuňáka
Salát z čerstvého tuňáka Autor: isifa.com
Tento salát si můžete směle připravit i jako hlavní chod. Čerstvý tuňák je pochoutka, které není nikdy dost, k tomu spousty zeleniny – a máte zdravou a výživnou večeři hotovou.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Nechte tuňáka ohřát na pokojovou teplotu, důkladně ho potřete olejem, osolte a opepřete.
  2. Rozehřejte nepřilnavou pánev, dejte na ni tuňáka a prudce ho ze všech stran krátce opečte. Nechte vychladnout a potom ho nařežte na plátky.
  3. Malé brambory uvařte v osolené vodě doměkka. Potom je slijte, nechte okapat, a když vychladnou, překrojte je poloviny.
  4. Zálivka: Všechny ingredience dejte do mixéru, prudce rozmixujte, aby se chutě spojily, a dochuťte.
  5. Závěr: Všechny ingredience kromě vajec dejte do mísy, přelijte zálivkou, promíchejte a potom přidejte vejce.

  6. Podávání: Rozdělte na 4 servírovací talíře a hned podávejte.
Reklama

Salát z čerstvého tuňáka Foto: isifa.com

Salát z čerstvého tuňáka, Foto: isifa.com

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama