Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Pesto z grilovaných jarních cibulek

2 porce
do 30 minut
Pesto z grilovaných jarních cibulek
Pesto z grilovaných jarních cibulek Autor: S vášní pro jídlo
Jarní cibulky je potřeba na grilu ogrilovat ze všech stran co nejvíce to jde, aby se narušila jejich štiplavost a zůstala zajímavá sladká chuť. Pesto z jarních cibulek je dost netradiční chuti, zvláštně krémové až majonézové, a podmanivé, hodí se na těstoviny nebo třeba k bramborám.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Jarní cibulky ogrilujte řádně ze všech stran, jak nejvíce to jde, aby se ještě cibulka nezačala připalovat.
  2. Pak cibulku pokrájejte na kousky a spolu s ostatními ingrediencemi rozmixujte ponorným mixérem nahrubo. Pokud by pesto bylo příliš suché, je dobré přidat trochu oleje a citronové šťávy.
Reklama

Pesto z grilovaných jarních cibulek Foto:

Pesto z grilovaných jarních cibulek Foto:

Pesto z grilovaných jarních cibulek, foto: S vášní pro jídlo

S vášní pro jídlo Foto: S vášní pro jídlo

S vášní pro jídlo je inspirativní foodblog, který píše Kaya Kounová Roubíčková.

Dobré jídlo je její velkou vášní, takže není náhoda, že čas ji přivedl k psaní právě o něm. Velmi ráda připravuje jídla nenáročná, zato s maximálně vyladěnými chutěmi.

Na stránkách blogu svasniprojidlo.cz se s vámi dělí o to nejlepší, co v kuchyni vytvořila. Najdete zde rozmanitou kuchyni z celého světa připravenou se špetkou hravosti a hlavně s vášní!

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama