Najděte si recept
Na co máte chuť?

Ostružinovo-brusinkový a bezinkovo-borůvkový nanuk
Suroviny (8+8 porcí)
Ostružinovo-brusinkový nanuk:
- cukrový sirup 250 ml
- brusinkový džus 375 ml
- citronová štáva 2 lžíce
- ostružiny 140 g
Bezinkovo-borůvkový nanuk:
- perlivá voda 500 ml
- bezinkový sirup 100 ml
- borůvky 1 hrst
Postup
- Ostružinovo-brusinkový nanuk: Smíchejte sirup s džusem a citronovou šťávou. Ostružiny rozdělte do tvořítek, zalijte je tekutou směsí a mrazte 4 hodiny.
- Bezinkovo-borůvkový nanuk: Vodu smíchejte s bezinkovým sirupem. Do tvořítek rozdělte borůvky, zalijte je vodou se sirupem a mrazte 4 hodiny.
Gurmet – Vaše škola vaření
Měsíčník Gurmet (dříve Chef Gurmán) patří mezi nejlepší tuzemské časopisy o vaření už řadu let. Jeho velkou předností jsou vlastní recepty z dostupných surovin a s dobře vysvětleným postupem (některé krok za krokem), které pro focení připravují zkušení foodstylisté. Jsou tedy prověřené a všechny opravdu fungují! Za dlouhou dobu svého trvání Gurmet disponuje velkým archivem receptů, ze kterého pro vás pravidelně vybíráme ty nejlepší!
V aktuálních vydáních Gurmetu najdete řadu rubrik s klasickými či moderními tuzemskými i zajímavými regionálními pokrmy. Kromě domácích časopis představuje také jídla ze světových kuchyní (letos odstartoval projekt Gurmet kolem světa) a nezapomíná ani na zdravou výživu nebo vaření s dětmi a pro děti. Obsah Gurmetu doplňují zajímavé informace o známých, méně známých a sezonních surovinách, gastronomických trendech, dobrých restauracích či novinkách na trhu. Nenašli jste informaci, která vás zajímá? Ptejte se, odpověď najdete v poradně. S Gurmetem můžete také vyhrát v soutěžích nebo získat odměnu za dopis či výhodné předplatné. Přihlásit se můžete rovněž na kurzy vaření, které časopis pořádá každý měsíc (více na www.igurmet.cz).