Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Ostružinovo-brusinkový a bezinkovo-borůvkový nanuk

8+8 porcí
do 10 minut
Ostružinovo-brusinkový a bezinkovo-borůvkový nanuk
Ostružinovo-brusinkový a bezinkovo-borůvkový nanuk Autor: archiv Gurmet
Tyhle nanuky nikde v obchodě nenajdete, pro ty musíte do vlastní mrazničky.
Reklama

Suroviny (8+8 porcí)

Ostružinovo-brusinkový nanuk:

Bezinkovo-borůvkový nanuk:

Reklama

Postup

  1. Ostružinovo-brusinkový nanuk: Smíchejte sirup s džusem a citronovou šťávou. Ostružiny rozdělte do tvořítek, zalijte je tekutou směsí a mrazte 4 hodiny.
  2. Bezinkovo-borůvkový nanuk: Vodu smíchejte s bezinkovým sirupem. Do tvořítek rozdělte borůvky, zalijte je vodou se sirupem a mrazte 4 hodiny.
Reklama

Gurmet Vaše škola vaření

Gurmet - archiv II.Měsíčník Gurmet (dříve Chef Gurmán) patří mezi nejlepší tuzemské časopisy o vaření už řadu let. Jeho velkou předností jsou vlastní recepty z dostupných surovin a s dobře vysvětleným postupem (některé krok za krokem), které pro focení připravují zkušení foodstylisté. Jsou tedy prověřené a všechny opravdu fungují! Za dlouhou dobu svého trvání Gurmet disponuje velkým archivem receptů, ze kterého pro vás pravidelně vybíráme ty nejlepší!

V aktuálních vydáních Gurmetu najdete řadu rubrik s klasickými či moderními tuzemskými i zajímavými regionálními pokrmy. Kromě domácích časopis představuje také jídla ze světových kuchyní (letos odstartoval projekt Gurmet kolem světa) a nezapomíná ani na zdravou výživu nebo vaření s dětmi a pro děti. Obsah Gurmetu doplňují zajímavé informace o známých, méně známých a sezonních surovinách, gastronomických trendech, dobrých restauracích či novinkách na trhu. Nenašli jste informaci, která vás zajímá? Ptejte se, odpověď najdete v poradně. S Gurmetem můžete také vyhrát v soutěžích nebo získat odměnu za dopis či výhodné předplatné. Přihlásit se můžete rovněž na kurzy vaření, které časopis pořádá každý měsíc (více na www.igurmet.cz).

Objednejte si roční předplatné časopisu Gurmet za speciální cenu 299 Kč! Více informací najdete ZDE.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama