Najděte si recept
Na co máte chuť?

Ohnivo-ledová salsa s melounem
Připravte si skvělou salsu, v které se snoubí chladivý meloun s ohnivě pálivými papričkami. Geniální příloha ke grilovanému masu nebo k oblíbeným nachos.
do 10 minut
Suroviny
- bezpeckový meloun, nakrájený na malé kostičky 3 šálky
- zelená paprika, nadrobno nakrájená 1/2 šálku
- čerstvá limetová šťáva 2 lžíce
- čerstvý koriandr, nakrájený 1 lžíce
- jarní cibulka, najemno nakrájená 1 lžíce
- papričky jalapeños, nadrobno nakrájené 2 lžíce
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Všechny nakrájené suroviny vložte do misky, dobře je promíchejte a zakryjte.
- Před podáváním dejte do lednice minimálně na 1 hodinu odležet, aby se chutě propojily a salsa byla dobře vychlazená.
Ohnivo-ledová salsa s melounem; foto: archiv Melouny BOUQUET