návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Nanuky s bílou čokoládou a rybízem

Hodnoceno: 0x
do 30 minut
Nanuky s bílou čokoládou a rybízem
Autor: Tereza Sychrová FOODLOVER.CZ Nanuky s bílou čokoládou a rybízem
Mascarpone, bílá čokoláda a černý rybíz - kombinace snů!

Postup

  1. Bílou čokoládu si rozpusťte na vodní lázni. Smetanu smíchejte s mascarpone, oslaďte podle chuti a přidejte bílou čokoládu. S cukrem to není třeba přehánět, protože dost nanuk osladí čokoláda.
  2. Navrstvěte do formiček spolu s rybízem. Rybíz je lepší předem chviličku povařit s cukrem. Nechte zmrazit přes noc.

Nanuky s bílou čokoládou a rybízem 2 Foto: Nanuky s bílou čokoládou a rybízem; foto: Foodlover.cz

FoodloverKdo je Foodlover.cz ?

Jmenuju se Tereza Sychrová a můj blog  vznikl v létě roku 2012 z čisté lásky k jídlu, vášně k vaření a potřeby seberealizace jinde než ve škole a v práci.

Foodlover.cz jsem především já - od malička velká milovnice jídla a všeho, co s jídlem souvisí, mimo to v posledních letech také milovnice cestování, studentka práv, asistentka v advokátní kanceláři, nenapravitelný nervák, perfekcionista a rozená pečovatelka o své blízké. Všechno se vším souvisí a tak tyhle moje vlastnosti zároveň hodně utváří i podobu blogu.