návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Lososové rillettes

Hodnoceno: 0x
6 porcí
do 10 minut
Lososové rillettes
Autor: isifa.com Lososové rillettes
Rillettes byla původně připravována z vepřového masa. Rillettes můžeme ale připravit i z jiného masa a klidně i ryb. Lososové rillettes by se zjednodušeně dalo nazvat rybí pomazánkou.

Postup

  1. Dobře našlehejte máslo, k němu pak všlehejte crème fraîche, majonézu, citronovou kůru a šťávu. Lososa natrhejte na šupinky a přidejte do směsi. Vidličkou lososa vmíchejte, aby se vše spojilo, ale nechávejte směs trochu hrubší. Vmíchejte kapary a kopr a dochuťte solí a pepřem.
  2. Až do podávání nechte pomazánku chladit. Podávejte s nasucho opečenými toasty, ozdobené větvičkami kopru, trochou lososového kaviáru a klínky citronu. 
  3. Prima tip: Nepromíchávejte směs příliš do jemna, aby si zachovala trochu textury.