návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Krémové rizoto s lučinou a houbami

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 30 minut
Krémové rizoto s lučinou a houbami
Autor: archiv Lučina Krémové rizoto s lučinou a houbami
Italské rizoto je vysoce uspokojivé jídlo, které získá báječnou krémovou chuť přidáním čerstvého sýra. V sezoně můžete použít i směs lesních hub, které mají výraznější vůni i chuť.

Postup

  1. Rýži osmahněte na olivovém oleji, dejte do pekáče, osolte a zalijte vývarem. Dejte do trouby na 110–120 °C a pečte doměkka. Po vyndání vmíchejte 2 kostky lučiny.
  2. Na pánvi osmahněte na oleji nasekaný česnek, přidejte houby nakrájené na kostičky a najemno nakrájený rozmarýn, orestujte a přidejte k rizotu.

Krémové rizoto s lučinou a houbami  Foto: Krémové rizoto s lučinou a houbami; foto: archiv Lučina