Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Jarní polévka minestrone s těstovinovou rýží

4 porce
do 1 hodiny
Jarní polévka minestrone s těstovinovou rýží
Jarní polévka minestrone s těstovinovou rýží Autor: Knorr
Receptů na minestrone je tolik variací, kolik je na světě kuchařů. Základ je ovšem jasný. Hrnec polévky nadupaný spoustou zeleniny, doplněný těstovinami a vyladěný parmezánem.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Slaninu nakrájíme na malé kostičky. V hrnci na rozehřátém oleji ji osmahneme, přisypeme česnek a necháme zesklovatět.
  2. Rajčata rozkrojíme a vyjmeme semínka. Překrájíme je na kostky. Omytou cuketu rozkrájíme na širší nudličky. Očištěné cibulky nakrájíme na tenká kolečka. K polévkovému základu přidáme ostatní zeleninu, kromě rajčat. Vše ještě necháme za občasného míchání krátce osmahnout.
  3. Do vroucí vodou vhodíme Knorr Bohatý bujón Zeleninový, promícháme a nalijeme do hrnce na zeleninu, ochutíme pepřem, případně solí. Polévku vaříme na mírném ohni 6–7 minut, pak přidáme rajčata a vaříme ještě 2 minuty. Stáhneme z ohně, do polévky vmícháme těstoviny, petrželku a rozdělíme ji na porce, které sypeme parmezánem. Polévka má být hodně hustá.
Reklama

Jarní polévka minestrone s těstovinovou rýží  Foto: Knorr

Jarní polévka minestrone s těstovinovou rýží. Foto: Knorr

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama