návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Grilovaný Hermelín glazovaný černým pivem s perníkovou krustou

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 30 minut
Grilovaný Hermelín glazovaný černým pivem s perníkovou krustou
Autor: archiv Sedlčanský Hermelín Grilovaný Hermelín glazovaný černým pivem s perníkovou krustou
Pro všechny, kteří chtějí vyzkoušet při grilování něco netradičního, máme báječný recept na grilovaný Sedlčanský Hermelín. Jedinečnou chuť mu dodává pivní sirup a opražený perník s pepřem.

Suroviny (4 porce)

Postup

  1. Pivo nalijte do rendlíku, přidejte cukr a svařte asi na ¼ objemu. Poté přidejte polovinu másla a pozvolna svařte do strupovité konzistence. Odstavte a nechte lehce zchladnout. Na druhé polovině másla opražte perník s pepřem do křupava.
  2. Hermelíny rozložte na alobal, potřete sirupem z piva, posypte perníkem, perník zakryjte kouskem pečicího papíru.
  3. Zabalte do alobalu a grilujte 5 – 7 minut z každé strany.
  4. Rozdělte na talíře a doplňte vhodnou přílohou, například grilovanými jablíčky.