Suroviny
- mouka z cizrny
- cibule
- rýžová mouka
- citronová šťáva
- chilli papričky
- chilli
- římský kmín
- koriandr (čerstvý)
- koriandr (celý)
- cukr
- olej
- mořská sůl
- sůl
Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!
Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:
Odkaz
Teď vaří šéf!
Vítejte v kuchařské škole ZDEŇKA POHLREICHA, šité na míru běžné domácí kuchyně. V každém díle předvede Šéf recepty, které dohromady tvoří perfektně sladěné menu.
Postup přípravy
- Cibuli nakrájejte na kolečka a rozeberte na menší kousky. Na pánvi opražte římský kmín a koriandr, přesypte do hmoždíře a rozmělněte. Přendejte do misky a vmíchejte cizrnovou a rýžovou mouku a trochu vody. Promíchejte, osolte, přidejte nasekaný čerstvý koriandr a nakrájenou zelenou chilli papričku a zakápněte citronovou šťávou. V těstíčku obalte kolečka cibule a osmažte na oleji. Vysušte ubrouskem, nandejte na talíř a posypte směsí mořské soli, chilli papričky a cukru.