návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Africká bhajia – cibulové kroužky

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 30 minut
Africká bhajia – cibulové kroužky
Autor: Vlado Kníž Africká bhajia – cibulové kroužky
Tentokrát se se Zdeňkem Pohlreichem vydáme až do daleké Afriky. Cibulové kroužky na exotický způsob si zamilujete!

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

Postup

  1. Cibuli nakrájejte na kolečka a rozeberte na menší kousky. Na pánvi opražte římský kmín a koriandr, přesypte do hmoždíře a rozmělněte. Přendejte do misky a vmíchejte cizrnovou a rýžovou mouku a trochu vody. Promíchejte, osolte, přidejte nasekaný čerstvý koriandr a nakrájenou zelenou chilli papričku a zakápněte citronovou šťávou. V těstíčku obalte kolečka cibule a osmažte na oleji. Vysušte ubrouskem, nandejte na talíř a posypte směsí mořské soli, chilli papričky a cukru.

Africká bhajia – cibulové kroužky Foto:

Africká bhajia – cibulové kroužky Foto: Africká bhajia – cibulové kroužky, foto: Vlado Kníž