Tereza Boušková

Jednoduchá vajíčková pomazánka s pomazánkovým máslem

Moje hodnocení
335x

Vajíčková pomazánka je jedna z nejoblíbenějších! A nemusíte ji připravovat jen na Velikonoce :) Tento recept je lety prověřený, všeobecně oblíbený a takové má smysl čas od času připomenout :) Použijte domácí vajíčka, kvalitní pečivo – a máte výjimečný kulinární zážitek na dosah!

2 porce
30 minut
česká

Suroviny

Nechte se při přípravě vést návodným videoreceptem

Postup přípravy

  1. Vejce uvařte natvrdo, oloupejte, rozkrojte na půl, žloutky vyndejte do mísy a bílky nastrouhejte na jemném struhadle. Žloutky utřete s máslem a hořčicí, přidejte všechny ostatní ingredience a dobře zamíchejte.
  2. PRIMA TIP: Můžete vyměnit jednu lžíci pomazánkového másla za jednu lžíci majonézy nebo přidat najemno nakrájenou jarní cibulku.

Vyzkoušejte také svěží celerovou pomazánku s mrkví a jablkem podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Tereza Boušková

Tereza Boušková

Jmenuju se Tereza Boušková a můj blog vznikl v létě roku 2012 z čisté lásky k jídlu, vášně k vaření a potřeby seberealizace jinde než ve škole a v práci.

Foodlover.cz jsem především já – od malička velká milovnice jídla a všeho, co s jídlem souvisí, mimo to v posledních letech také milovnice cestování, čerstvá advokátka, nenapravitelný nervák, perfekcionista a rozená pečovatelka o své blízké. Všechno se vším souvisí, a tak tyhle moje vlastnosti zároveň hodně utvářejí i podobu blogu.


Přečtěte si také

Recepty