Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Pečené zelné klínky

8 klínků porcí
do 30 minut
Pečené zelné klínky
Pečené zelné klínky Autor: isifa.com
V jednoduchosti je síla, u tohoto jídla se chce říct – v jednoduchosti se skrývá nejlepší chuť. Upečené zelí vás překvapí křehkostí a především právě výbornou chutí. Recept skvěle funguje i se savojským zelím nebo růžičkovou kapustou.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Rozehřejte troubu na 220 °C, u plynové na stupeň 7. Mašlovačkou potřete zelné osminky ze všech stran olejem a dejte na pekáč. Důkladně okořeňte a posypte kmínem, přidejte čtvrtky citronu.
  2. Pečte 2530 minut, otočte je tak v polovině pečení. Před podáváním pokapejte citronovou šťávou.
Reklama

Pečené zelné klínky Foto: isifa.com

Pečené zelné klínky. Foto: isifa.com

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama