Mixér: nová menu, nový web i premiumizace značky

Dnešní Mixér se nese v duchu opravdových novinek – nová menu, nový web a v podstatě i nová prezentace produktu. Takže se máte na co těšit! :)

Singapur / New York / Londýn v La Verandě

Mimořádně zkušený šéfkuchař La Verandy Radek David je znám svou vášní pro cestování za jídlem. Letos navštívil prestižní kulinární destinace, jako je New York, Kodaň, Dubaj, Londýn či Singapur, ale také Provence a Korsiku. Některé s celým týmem La Verandy, jiné zase sám.

Své bohaté gastronomické zážitky nyní přetavil do unikátního menu s názvem Inspirace z cest, které bude v La Verandě k dispozici po tři týdny, od 8. do 31. října. Hosté mohou ochutnat třeba kombinaci kachního prsa s foie gras a pomerančem, ke které ho inspiroval Singapur, či skvostné souznění chutí uzeného úhoře, sépiové tapioky a kečupu z okurek, k němuž našel podnět v Londýně.

Britské menu v Bageterii Boulevard

To nejlepší, co kuchyně Velké Británie nabízí, se spojilo, abyste kousek z chutí této ostrovní země mohli v Bageterii Boulevard vyzkoušet i vy. Zcela nové CHEF MENU tentokrát vzniklo pod rukama Vojtěcha Kaláška, který je už nějakou dobu šéfkuchařem britského velvyslanectví v Praze a s britskou kuchyní se tak potkává každý den. Jeho nové CHEF MENU je složeno z typických anglických surovin a lákavé je na něm i to, že jím Vojtěch navíc oslavil i letošní 100. výročí britské ambasády v Praze. Nenechte si ujít možnost a rozhodně se v některé z poboček Bageterie Boulevard na ochutnávku britského menu zastavte

Premiumizace Čongrád

Výrobky Čongrády se již dostaly do širokého podvědomí. Dar v podobě zkušeností vrytých do rodinných receptů zaujal. Kvalitní chuť, která je potvrzena třemi pilíři. Prvním je absolutní bezlepkovost, druhým je 100% přírodnost díky výrobě přirozenou cestou bez jakýchkoliv chemických konzervantů, emulgátorů, stabilizátorů, zvýrazňovačů chutí a umělých barviv. Posledním pilířem je oficiální ocenění lokálního výrobce, přesně řečeno certifikované výrobky Dolního Poohří. Přes léto firma Čongrády zluxusněla. Zlaté logo je jen malým vizuálním počinem. Hlavním je celkový rebranding a rozdělení výrobků do několika řad. Chuť a kvalita zůstává. Do detailu dotažená česko-slovenská kvalita, která míří do zahraničí.

Řada Retro – Vepřové maso ve vlastní šťávě, Luncheon meat, Hovězí maso s česnekem

Řada Klasik – Škvarková pomazánka, Játrová paštika, Bůčková paštika

Řada Gurmán – Játrová paštika se sušenými švestkami, Paštika s husími játry se sečuánským pepřem, Bůčková paštika s chilli, Kuřecí paštika

Řada Premium – Jelení paštika se sušenými švestkami, Kachní paštika s uzenými kachními prsy, Králičí paštika s tymiánem, Trhaná kachna

Nový web Global Wines & Spirits

Společnost Global Wines & Spirits patří mezi největší dovozce a distributory značkových vín a destilátů v České republice. Je přímým dovozcem a výhradním distributorem většiny prodávaného sortimentu vín a destilátů internetového obchodu www.global-wines.cz. A právě v uplynulých dnech spustila modernizovanou verzi tohoto webu a e-shopu, který nabízí nejširší nabídku vín a destilátů v ČR.

Nový web tak nabízí uživatelsky přístupnější prostředí s přehlednými informacemi o jednotlivých vínech i destilátech. Na úvodní stránce je souhrnný seznam kamenných prodejen Global Wines, včetně informací o zde aktuálních degustovaných vínech, kde je možné vína nakoupit nebo si zde vyzvednout objednaný nákup osobně. Na webu je nově k dispozici také blog s informacemi k chystaným akcím i k cestování za vínem. Přibyla také sekce rarity, která představuje výběr luxusních vín a destilátů.

Svatomartinské menu v restauraci Mlýnec

Listopadovým talířům dominuje svatomartinská husa a nejinak tomu bude i v restauraci Mlýnec, kde si ji bude možné vychutnat po celý měsíc. Kromě tohoto tradičního pokrmu se mohou návštěvníci těšit na další podzimní chutě dýně, kaštanů či hrušek. Šéfkuchař Marek Šáda do listopadového menu zařadil variantu na svatomartinskou husu v kombinaci s petrželí, kadeřávkem a kdoulí. Hlavní chody doplnil ještě o štiku s fialovými bramborami a slunečnicovými semínky. Podzimně laděný je také předkrm v podobě foie gras torchon s kaštany a dýní. Ani v listopadu nebude chybět hřejivá sladká tečka. Tentokrát bude možné vyzkoušet lískooříškový financier s nugátovou pěnou a pošírovanou hruškou.

PŘIPRAVILA TEREZA PÁNKOVÁ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty