Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Melounové gazpacho

4 porce
do 30 minut
Melounové gazpacho
Melounové gazpacho Autor: S vášní pro jídlo
Tradiční zeleninová polévka gazpacho se podává studená. Tato varianta gazpacha není jen ze zeleniny, ale skvěle ji doplňuje meloun. V parném létě prostě ideál, no ne? Použijte jen tu nejlepší kvalitu surovin, jen tak to bude chuťová bomba.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Příprava je v podstatě velmi jednoduchá, všechnu zeleninu, bylinky a led vhoďte do stolního mixéru a mixujte. Jelikož bude třeba rozsekat i led, tak ideálně do toho, který to umí.
  2. Jak se vše promixuje, ochutnejte, dosolte, opepřete a dochuťte citronovou šťávou. Vše zalijte několika kapkami dobrého olivového oleje a promixujte znovu.
  3. Hotové gazpacho podávejte chlazené s kousky zeleniny, která byla v receptu použitá, a zakápnuté ještě trochou olivového oleje.
Reklama

Melounové gazpacho  Foto:

Melounové gazpacho  Foto:

Melounové gazpacho, foto: S vášní pro jídlo

S vášní pro jídlo Foto: S vášní pro jídlo

S vášní pro jídlo je inspirativní foodblog, který píše Kaya Kounová Roubíčková.

Dobré jídlo je její velkou vášní, takže není náhoda, že čas ji přivedl k psaní právě o něm. Velmi ráda připravuje jídla nenáročná, zato s maximálně vyladěnými chutěmi.

Na stránkách blogu svasniprojidlo.cz se s vámi dělí o to nejlepší, co v kuchyni vytvořila. Najdete zde rozmanitou kuchyni z celého světa připravenou se špetkou hravosti a hlavně s vášní!

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama