Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Lín s bílým zelím a křupavými škvarky

4 porce
do 1 hodiny
Lín s bílým zelím a křupavými škvarky
Lín s bílým zelím a křupavými škvarky Autor: Knorr
Přidejte do svého jídelníčku více sladkovodních ryb. Jsou velmi chutné a samozřejmě zdravé. Vyzkoušet můžete třeba náš originální recept s křupavými škvarky s dušeným zelím.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Z listů zelí odkrojte tvrdý košťál a jednotlivě je spařte v horké vodě a ihned zchlaďte v ledové vodě.
  2. Šalotku oloupejte, jemně nakrájejte a krátce opečte na tuku. Vložte listy zelí a bazalky, přidejte odkrojené košťály a podlijte vodou, přidejte Knorr Bohatý bujón a pod pokličkou asi 5 minut povařte.
  3. Listy zelí vyjměte a zeleninový fond tyčovým mixérem rozmixujte.
  4. Rozkrájené škvarky rozpečte na suché pánvi, filety ryby osolte, na straně kůže poprašte moukou a opečte na olivovém oleji dozlatova.
  5. Rybí filety položte na podušené listy zelí podlité rozmixovaným fondem a posypte křupavými škvarky.
Reklama

Lín s bílým zelím a křupavými škvarky  Foto: Knorr

Lín s bílým zelím a křupavými škvarky. Foto: Knorr

Komerční sdělení

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama