Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Horká láska

2 porce
do 30 minut
Horká láska
Horká láska Autor: Gurmet
Senzační spojení aromatického ovoce a klasické vanilkové zmrzliny s elegantním kopečkem šlehačky je oblíbené zejména v německy mluvících zemích. I vy si Heisse Liebe zamilujete!
Reklama

Suroviny (2 porce)

Reklama

Postup

  1. Smetanu ušlehejte dotuha s vanilkovým cukrem a dejte do chladu. Maliny svařte s cukrem a pak je protřete sítem.
  2. Většinu takto připraveného malinového pyré dejte na dno sklenek a přidejte trochu šlehačky a kopeček zmrzliny. Ozdobte šlehačkou, malinami a zbylým pyré.
Reklama

Horká láska Foto: Gurmet

Horká láska. Foto: Gurmet

 

Gurmet - únor 2014Gurmet - Vaše škola vaření

Únor je měsíc masopustu a svátku svatého Valentýna. Obě tato témata najdete samozřejmě také v únorovém Gurmetu. Hledejte tu inspiraci na lákavé a syté masopustní pochoutky – od zabijačkového guláše až po slaďoučké koblihy i zamilované valentýnské menu pro dva! Kromě toho v tomto čísle startuje letošní projekt nazvaný „Gurmet kolem světa“. První zemí, jejíž gastronomie se jako červená nit prolíná celým časopisem, je exotické Japonsko.

Kromě toho se můžete těšit také na lákavé recepty z čokolády, domácí pečivo včetně chleba i na pochutiny, ve kterých hrají klíčovou roli citrony, které jsou nyní ve vrcholové kondici. Přesvědčíte se, že kapusta nejen krásně vypadá, ale ještě lépe chutná, a že řízek není jen českou specialitou. Zjistíte, co to je tzv.synergický efekt některých surovin a jak se jeho blahodárné účinky mohou projevit na vaší kondici. Dobrou chuť!

Objednejte si roční předplatné časopisu Gurmet za speciální cenu 299 Kč! Více informací najdete ZDE.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama