návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Fettuccine s česnekovo-parmazánovou omáčkou z jedné pánve

4 porce
do 30 minut
Fettuccine s česnekovo-parmazánovou omáčkou z jedné pánve
Fettuccine s česnekovo-parmazánovou omáčkou z jedné pánve
I těstoviny se dají připravit v pánvi! A jde to velmi jednodušše – prostě je uvaříte dohromady i s úžasně krémovou omáčkou s česnekem a sýrem.
Reklama
Reklama

Postup

  1. V hluboké pánvi rozpalte olivový olej na středním plameni. Přidejte česnek a za stálého míchání restujte, až se rozvoní – trvá to 1–2 minuty.
  2. Do pánve přidejte kuřecí vývar, mléko, máslo a těstoviny. Vše dochuťte solí a pepřem.
  3. Přiveďte k varu, potom zmírněte oheň a za občasného míchání vařte, dokud nebudou fettuccine uvařené al dente. Trvá to 15–20 minut, podle zvoleného druhu. Poté k těstovinám vmíchejte parmazán. Pokud je omáčka příliš hustá, můžete přidat trochu mléka.
  4. Servírujte horké, ozdobené nasekanou petrželkou.
Reklama

Linguine s česnekovo-parmazánovou omáčkou z jedné pánve 2 Foto:

Linguine s česnekovo-parmazánovou omáčkou z jedné pánve  Foto:

Fettuccine s česnekovo-parmazánovou omáčkou z jedné pánve, foto: damndelicious.net

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama