Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Fazolový salát s tuňákem

2–4 porce
do 10 minut
Fazolový salát s tuňákem
Fazolový salát s tuňákem Autor: Výpečky.com
Pokud hledáte tip na lehkou večeři, určitě vyzkoušejte tento salát. Je dostatečně sytý a přitom svěží. Hodí se i jako příloha ke grilování. Neopomeňte zajímavý balzamikový krém Kalamáta Papadimitriou bílý s citronem a pomerančem, který má příjemnou nasládlou chuť a dobře se doplňuje s limetkou.
Reklama

Podívejte se na návodné video, jak jednoduše připravit avokádo na další vaření:

Reklama

Postup

  1. Den namočené fazole uvařte doměkka a scezené nasypte do mísy.
  2. Avokádo překrojte napůl, vyndejte pecku a pomocí lžíce ho vyloupejte ze slupky a nakrájejte na plátky.
  3. Do mísy přidejte cibuli nakrájenou na klínky, nasekanou petrželku a nakrájenou chilli papričku. Všechny ingredience hojně pokapejte limetovou šťávou, olivovým olejem, opepřete a dochuťte balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou bílým s pomerančem a citronem, stačí asi tak dvě lžíce. Salát dobře promíchejte.
  4. Nakonec sceďte konzervu tuňáka a posypte jím hotový salát.
Reklama

Fazolový salát s tuňákem  Foto: Výpečky.com

Fazolový salát s tuňákem. Foto: Výpečky.com

Milujeme Výpečky!

Výpečky.comVýpečky.com je blog o jídle, vaření, kulinárních výletech a dobrodružstvích. Tereza, která ho vytváří, je kulinární stylistka, amatérsky fotí jídlo a hodnotí restaurace.

Najdete tady recepty, její vlastní i převzaté, ale všechny odzkoušené a prověřené. Také dramatické reportáže z cest a jídelen, kantýn, bufetů a vývařoven. Vydejte se na výpravu od haute cuisine až po výpečky.

Uložit

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama