Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Fazole s opečenou zeleninou

4 porce
do 30 minut
Fazole s opečenou zeleninou
Fazole s opečenou zeleninou Autor: isifa.com
Chladnějším dnům je důležité přizpůsobit i jídelníček. Pečená zelenina a luštěniny jsou ideální strava do těchto sychravých dnů - zasytí, zahřeje a přitom to není zátěž pro žaludek.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Ve velké pánvi rozehřejte máslo a olej a orestujte na plátky nakrájenou cibuli, aby byla tak napůl uvařená. Přidejte dýni a tymián a opékejte asi 5 minut, dokud nebude dýně skoro uvařená. Přidejte cuketu nakrájenou na kostičky a patizony nakrájené na plátky a opékejte dalších 3-5 minut, až budou uvařené. Dejte stranou.
  2. Uvařte bulgur nebo kuskus, podle návodu na obalu. Fazole přidejte 3 minuty před koncem vaření, aby se prohřály. Vmíchejte zeleninu do bulguru nebo kuskusu, a podávejte ozdobené bazalkou.
Reklama

Fazole s opečenou zeleninou Foto:

Fazole s opečenou zeleninou, foto: isifa.com

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama