Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Cuketová polévka

4 porce
do 30 minut
Cuketová polévka
Cuketová polévka Autor: KitchenStory.cz
Reklama

Suroviny (4 porce)

Reklama

Postup

  1. Starší bagetu nakrájejte na menší kostičky. Dejte do větší mísy, přidejte bazalkové pesto a zakápněte olivovým olejem. Dobře promíchejte a takto připravené nechte upéct v troubě dozlatova.
  2. V rozpáleném hrnci na másle orestujte nakrájenou cibuli společně s česnekem.
  3. Po chvíli přidejte cuketu nakrájenou na malé kousky a zarestujte. Cuketu neloupejte, jen ji dobře omyjte. Díky tomu bude mít polévka krásnou barvu. Zalijte vývarem a nechte 10 minut povařit.
  4. Nakonec přidejte čerstvý tymián a polévku rozmixujte v blenderu nebo tyčovým mixérem dohladka. Dochuťte solí, pepřem a můžete podávat.
  5. Cuketová polévka dokonale ladí s kozím sýrem a opečenými krutony s bazalkovým pestem.
Reklama

Cuketová polévka Foto:

Cuketová polévka Foto:

Cuketová polévka Foto:

Cuketová polévka, foto: KitchenStory.cz

KITCHEN STORY

Kitchen Story Foto:

… aneb manželé v kuchyni!

Ze začátku to bylo vaření pro pár přátel a rodinu, ale pak se z toho stalo něco víc. Jirka a Marika se rozhodli, že se se svými každodenními zážitky, zkušenostmi a postřehy z kuchyně chtějí podělit a tak vznikl food blogKITCHEN STORY, kterému věnují každičkou volnou chvilku. Jejich obrovská výhoda je v tom, že jsou na to dva.  

Marika má ráda jednoduchou kuchyni o pár ingrediencích, která nezabere moc času a také zastává úlohu fotografa a stylisty. Jirka má radši větší výzvy, a proto se často pouští do složitějších receptů, navštěvuje kurzy vaření a různé kulinářské soutěže. Skloubením svých vlastností dokážou blogu propůjčit daleko rozmanitější pohled na život v kuchyni i mimo něj.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama