Novinky na trhu: malinovka, brambůrky nebo limitovaná edice soli

Pro dnešek jsme vybrali tři tipy na novinky, které rozhodně rádi vyzkoušíte. Poctivou malinovku, křupavé brambůrky nebo fantastickou sůl, kterou při vaření rozhodně využijete.

Růžová malinovka šetrná ke zdraví i přírodě

Typicky růžová limonáda, kterou si pod pojmem malinovka Češi vybaví, vládne našim vzpomínkám a možná jejímu kouzlu dodnes rádi podlehnete i vy. Díky malinové limonádě s mátou od Bohemscy si ale malinovou chuť můžete dopřát v bio kvalitě a místo umělých barviv a sladidel tak sobě i svým dětem dopřát perlivý nápoj v kvalitě, za kterou byste se nestyděli ani při domácí přípravě. Ve složení nehledejte žádná aditiva, všechny ingredience jsou v bio kvalitě a výroba této limonády je tak i z dlouhodobého hlediska díky pěstování surovin v režimu v ekologického hospodářství šetrná nejen k našemu zdraví, ale i k přírodě. Pasterizace navíc ponechá limonádě její původní lehce růžovou barvu i intenzivní malinovou vůni.

Pravá chuť papriky

Je to tu! Výrobce Strážnických brambůrek Petr Hobža vyslyšel prosby všech příznivců papriky a přichází s novou, vyladěnou příchutí. Na jejím vývoji nějakou dobu usilovně pracoval a vyplatilo se! Pravá chuť papriky bez umělých chuťových látek a umělých barviv. Jen ty nejlepší odrůdy brambor, smažené na řepkovém oleji – jednoduše sázka na jistotu. Tak je vyzkoušejte a už nebudete chtít jiné!

Hobža fandí hokeji i maminkám

Zároveň připravil u příležitosti hokejového MS 2019 limitovanou edici plnou netradičních chutí: Chilli a limetka nebo Cheddar jalapeño. Koncept tematicky laděných, limitovaných edic zvolila rodinná firma ze Strážnice pro letošní rok jako součást investic do výroby.

Citronové potěšení do každé kuchyně

Limitovaná edice Flor de Sal d'Es Trenc je výsledkem úsilí o ekologii v potravinách. Tyto jemné soli jsou vyráběny pouze ze sezonních, lokálních a tradičních produktů, pečlivě vybraných a ručně míchaných se solí Flor de Sal d'Es Trenc. Limitovaná edice obsahuje vyšší podíl aromatických přísad než ty, které jsou v naší celoroční nabídce, což dává výslednému produktu intenzivnější chuť a vůni.

Čerstvými citrony ochucenou sůl využijete zejména pro dochucení ryb a salátů, hodí se i ke kuřecímu nebo jehněčímu, ale také na pečené brambory. Flor de Sal d´Es Trenc Limón obsahuje kromě sušené citronové kůry také špetku tymiánu a levandule, díky kterým je její chuť skutečně jemná a vyvážená. www.naturalmallorca.cz

PŘIPRAVILA TEREZA PÁNKOVÁ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty