Zkuste to letos s dárky k Vánocům jinak a darujte nezapomenutelný zážitek

Zážitek jako dárek, na který si Vaši nejbližší vzpomenou ještě dlouho po Vánocích. Skvělá večeře s plavbou po Vltavě, kurzy vaření nebo prohlídka, degustace a čepování piva v Plzeňském Prazdroji. 

České i zahraniční zážitky s letenkami za výhodné ceny snadno vyberete a zakoupíte na www.primago.cz

170 kurzů školy vaření Chefparade

Tradiční česká kuchyně, daleká exotika, příprava sushi nebo pečení sladkých cupcakes... Z více než 170 kurzů Chefparade si vybere skutečně každý. Ideální dárek k Vánocům pro začátečníky i pokročilé kuchtíky. Kurzy probíhají v uvolněné atmosféře a nezáleží, jestli člověk stojí na začátku své kuchařské dráhy nebo je ostřílený matador, který se v kuchyni pohybuje prakticky denně. Pod dohledem zkušeného šéfkuchaře může každý načerpat novou inspiraci, zdokonalit své umění a najít zalíbení v prvotřídní gastronomii. Výhoda dárkového poukazu, který najdete na vanoce.primago.cz spočívá v tom, že platí 6 měsíců a obdarovaný si sám vybere, kdy a na jaký kurz dorazí.

Prohlídka Plzeňského Prazdroje

Hodinovou prohlídkou pivovaru Plzeňského Prazdroje, kde se před 176 lety zrodila světová legenda – ležák Pilsner Urquell, potěšíte každého milovníka piva. Dárek obsahuje i čtyřchodové menu s párováním piv. Uvidíte jednu z nejmodernějších stáčíren v Evropě, která pracuje s neuvěřitelnou kapacitou 120 000 lahví za hodinu. Zjistíte, ze kterých surovin se Pilsner Urquell vaří a co mu dává jeho pověstnou chuť, vůni i barvu. Nakonec si užijete neopakovatelnou atmosféru historických pivovarských sklepů.

Prohlídka je součástí obou zážitků. Bonusem prvního z nich je čtyřchodové menu spojené s párováním piv přímo od pivovarských sládků, které si vychutnáte v Konferenčním a společenském centru Secese. Finále druhého dárku spočívá v ochutnávce nefiltrovaného a nepasterizovaného piva natočeného přímo z dubového ležáckého sudu v historických sklepech, který se vyrábí tradiční metodou jako za dob prvního sládka Josefa Grolla. Kromě tradičního guláše a dárku v podobě certifikátu a osobního půllitru s vlastním jménem, se naučíte, jak správně pivo načepovat.

Romantická večeře s živou hudbou

Překvapte svou milovanou osobu, rodinu nebo přátele tříhodinovou plavbou večerní Prahou spojenou s luxusním rautem, při které si prohlédnete nejvýznamnější památky a lokality. Po celou dobu zážitku vás bude těšit kapela hrající přímo na palubě lodi. Vychutnáte si pestrou škálou českých i mezinárodních jídel podávaných ve formě rautových stolů. Vybírat můžete ze široké nabídky nápojů.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty