návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Mixér: Užijte si první májový den plný jídla

Mixér: Užijte si první májový den plný jídla
Autor: istockphoto.com Mixér: Užijte si první májový den plný jídla
Už máte plány na první květnový den? Jestli ne, určitě mrkněte na naše tipy! Překvapte drahou polovičku degustačním menu, poctivou porcí zmrzliny nebo sklenkou vína. :)
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Gurmánský zážitek a romantika v restauraci Signature

Kuchařský tým pod vedením zkušeného šéfkuchaře Pavla Veltruského chystá degustační menu reflektující aktuální roční období, které vzdává hold lásce a bude se podávat pouze ve středu 1. května.

  • Královský krab, celer, jablko
  • Chřest a kačenky
  • Siven, hrášek, fava fazolky, chorizo, lanýž, sušené rajče 
  • Kachní prso, oříšková polenta, medvědí česnek, červené zelí
  • Rebarbora, bílá čokoláda, vanilka, maliny, pomeranč, jahoda

V ceně menu je párování vín i nealkoholických nápojů, welcome drink i odvoz vozu. Zavítejte do restaurace Signature v Brně!

Mixér: Užijte si první májový den plný jídla
Autor: TZ Mixér: Užijte si první májový den plný jídla

Veggie Náplavka JOY

Další ročník kultovní prvomájové Veggie Náplavky nese podtitul JOY – Radost. Veggie Náplavka a Veggie Vánoce přitahují každý den tisíce návštěvníků z ČR i zahraničí, představují se zde totiž nejnovější trendy, hity a novinky zdravého a ke zvířatům a planetě ohleduplného životního styl. Čekají vás setkání s inspirativními osobnostmi, projekty, ale také gastronomie! Stále častěji se objevují pokrmy čistě vegan.

Mixér: Užijte si první májový den plný jídla
Autor: TZ Mixér: Užijte si první májový den plný jídla

Prvomájové zmrzliny Cukráře Skály

S prvním jarním sluníčkem a kvetoucími stromy je spojeno také první venkovní „zmrzlinování“. Vylepšete si polibek pod rozkvetlou třešní sorbety, šerbety nebo smetanovou zmrzlinou Lukáše Skály. Ochutnat můžete klasiku v podobě vanilkové, čokoládové, ale také netradiční chutě: liči s grepem, mučenka s kokosem a jiné. Mimo již zmíněné zmrzlinové příchutě můžete u Cukráře Skály ochutnat například kávovou s banánem. Velkým hitem je višeň s rozmarýnem, která je výrazná jak chuťově, tak i barevně.

Mixér: Užijte si první májový den plný jídla
Autor: TZ Mixér: Užijte si první májový den plný jídla

Zakončete den skleničkou vína, po kterém nebolí hlava

Jedinečná atmosféra, profesionální obsluha a vína pěstovaná s ohledem k přírodě. Ve vinném baru VELTLÍN v srdci Karlína můžete ochutnat přírodní autentická vína z regionů bývalé Habsburské monarchie. Vinné menu v baru nenajdete, každý den otevírají nové lahve podle vaší nálady. Rozpité lahve si můžete vzít s sebou a pokračovat ve večírku v soukromí domova.

PŘIPRAVILA TEREZA PÁNKOVÁ

Související témata: máj , gastronomie
Reklama