návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Mixér: Užijte si první májový den plný jídla

Mixér: Užijte si první májový den plný jídla
Mixér: Užijte si první májový den plný jídla Autor: istockphoto.com
Už máte plány na první květnový den? Jestli ne, určitě mrkněte na naše tipy! Překvapte drahou polovičku degustačním menu, poctivou porcí zmrzliny nebo sklenkou vína. :)
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Gurmánský zážitek a romantika v restauraci Signature

Kuchařský tým pod vedením zkušeného šéfkuchaře Pavla Veltruského chystá degustační menu reflektující aktuální roční období, které vzdává hold lásce a bude se podávat pouze ve středu 1. května.

  • Královský krab, celer, jablko
  • Chřest a kačenky
  • Siven, hrášek, fava fazolky, chorizo, lanýž, sušené rajče 
  • Kachní prso, oříšková polenta, medvědí česnek, červené zelí
  • Rebarbora, bílá čokoláda, vanilka, maliny, pomeranč, jahoda

V ceně menu je párování vín i nealkoholických nápojů, welcome drink i odvoz vozu. Zavítejte do restaurace Signature v Brně!

Mixér: Užijte si první májový den plný jídla
Mixér: Užijte si první májový den plný jídla
TZ

Veggie Náplavka JOY

Další ročník kultovní prvomájové Veggie Náplavky nese podtitul JOY – Radost. Veggie Náplavka a Veggie Vánoce přitahují každý den tisíce návštěvníků z ČR i zahraničí, představují se zde totiž nejnovější trendy, hity a novinky zdravého a ke zvířatům a planetě ohleduplného životního styl. Čekají vás setkání s inspirativními osobnostmi, projekty, ale také gastronomie! Stále častěji se objevují pokrmy čistě vegan.

Mixér: Užijte si první májový den plný jídla
Mixér: Užijte si první májový den plný jídla
TZ

Prvomájové zmrzliny Cukráře Skály

S prvním jarním sluníčkem a kvetoucími stromy je spojeno také první venkovní „zmrzlinování“. Vylepšete si polibek pod rozkvetlou třešní sorbety, šerbety nebo smetanovou zmrzlinou Lukáše Skály. Ochutnat můžete klasiku v podobě vanilkové, čokoládové, ale také netradiční chutě: liči s grepem, mučenka s kokosem a jiné. Mimo již zmíněné zmrzlinové příchutě můžete u Cukráře Skály ochutnat například kávovou s banánem. Velkým hitem je višeň s rozmarýnem, která je výrazná jak chuťově, tak i barevně.

Mixér: Užijte si první májový den plný jídla
Mixér: Užijte si první májový den plný jídla
TZ

Zakončete den skleničkou vína, po kterém nebolí hlava

Jedinečná atmosféra, profesionální obsluha a vína pěstovaná s ohledem k přírodě. Ve vinném baru VELTLÍN v srdci Karlína můžete ochutnat přírodní autentická vína z regionů bývalé Habsburské monarchie. Vinné menu v baru nenajdete, každý den otevírají nové lahve podle vaší nálady. Rozpité lahve si můžete vzít s sebou a pokračovat ve večírku v soukromí domova.

PŘIPRAVILA TEREZA PÁNKOVÁ

Související témata: máj , gastronomie
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama