Tři podniky z Krymské se spojily a nabízejí nevšední gastronomický zážitek

Krymská žije i v této náročné době. Sice není momentálně možné, abychom se společně scházeli ve své oblíbené restauraci, kavárně nebo baru, ale když nemůžete vy k nám, přijdeme my za vámi, hlásají podniky z Krymské v pražských Vršovicích.

Užijte si večer tak, jak jste zvyklí ve svém oblíbeném podniku, se svými přáteli, sousedy, partnerem nebo rodinou. Zveme vás k vám domů na společnou zážitkovou tříchodovou večeři v pátek 13. listopadu od renomovaných podniků z Krymské ulice. Restaurace Jam & Co., Café Bar Pilotů a cukrářka Ivka Fitbake spojily síly a připravily speciální párované podzimní menu, složené z polévky, hlavního chodu s cocktailem a dvěma dezerty.

Sharujte polévku i hlavní chod, obě porce vám budou doručeny „v jednom hrnci“ a je jen na vás, kolikrát si přidáte. Ochutnejte společně oba dva dezerty a vše zapijte skvěle vychlazeným drinkem. Menu dorazí k vám domů do 20:00, kdy bude zahájeno živé vysílání přes instagramový profil cukrářky Ivky (@ivka_fitbake), kde bude představen celý koncept a kde všichni společně povečeříte.

Menu pro dvě osoby obsahuje:

Polévka:

  • Konfitované kachní stehno, silný vývar, nakládaný bambus, zázvor, rýžové nudle, červená cibule, koriandr

Hlavní chod:

  • Grilované kachní prso, Geng Gola curry, kokosový krém, zázvor, arašídy, tamarind, zelenina, houby, bylinky, chilli, jasmínová rýže

Dezerty:

  • Štrúdl, jablko-skořice, ořechová drobenka, vanilkový krém, slaný karamel
  • Makový koláč, Blumy-rum, maková drobenka, čoko pěna, slaný karamel

Drink:

  • Plum the Rum cocktail: Ocumare Añejo rum, hořký likér z citronové kůry, kurkumový domácí sirup, limeta, švestkové pivo

Cena: 1299 Kč/ 2 osoby

#vecerezkrymsky můžete objednávat do středy 11. 11. 20:00 přes Wolt.com, Damejidlo.cz nebo s osobním odběrem přímo v restauraci Jam & Co. na telefonním čísle 777 133 616.

Večeře bude doručována před 20 hodinou, tak abyste mohli všichni společně povečeřet.

Další informace najdete na sociálních sítích @jam_and_co, @cafe_bar_pilotu, @ivka_fitbake.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty