SaSaZu představuje novinky pro milovníky masa

Šéfkuchař Andy připravil speciální menu z toho nejkvalitnějšího hovězího masa z americké Nebrasky.

Šéfkuchař oblíbené pražské asijské fusion restaurace SaSaZu Andy Tan zařadil na menu pět novinek pro milovníky masa. Jestli mezi ně patříte, tak se máte opravdu na co těšit! Všechny nové pokrmy jsou připraveny z prvotřídního hovězího masa, které americké ministerstvo zemědělství řadí do skupiny Prime. To znamená, že jde o maso nejvyšší kvality, známé svou výjimečnou chutí, šťavnatostí a mramorovou texturou. Maso pochází ze stád, která spásají nekonečné zelené pastviny ve státě Nebraska a pochází z chovu Black Angus.

Je z čeho vybírat

Novinek na menu je celkem pět a těšit se můžete na spojení chutě toho nejkvalitnějšího hovězího masa a kuchařského umění šéfkuchaře Andyho, který vás opět provede nejrůznějšími kouty Asie. Jakarta Beef Tartare v sobě spojuje čistou chuť kvalitního masa s kaviárem, okurkou a černou ředkví. Vše servírované na sezamovém krekru.

Kouzelné chutě Borobodur Beef Tataki vás zavedou do tajemného buddhistického chrámu na ostrově Jáva a vaše chuťové pohárky potěší kombinace hovězího masa Angus s bílou ředkví, červenou řepou, pečeným česnekem a omáčkou ponzu. Šéfkuchař Andy připravil také svou speciální verzi populárního hovězího carpaccia Terbaik Beef Carpaccio s yuzu omáčkou, lanýžovým olejem, houbami a vietnamskými bylinkami. A protože v SaSaZu funguje food sharing neboli dělení se o jídlo, zvládnete s vaším doprovodem určitě ochutnat také Toga Entrecôte s houbami shiitake a shimeji, houbami de la mort, tandoori mátovým chlebem a houbovo-pepřovou omáčkou nebo hovězí filet s chřestem, houbami enoki a nuoi tom zázvorovou omáčkou nazvaný Surakarta Tournedos.

Se svými novinkami SaSaZu jako vždy nabízí návštěvníkům nečekaný a autentický smyslový zážitek, který potěší nejen jejich chuťové pohárky, ale díky kreativnímu designu jednotlivých pokrmů a jejich citlivě vybrané barevné kombinaci přináší také požitek vizuální.

SaSaZu Bubenské nábřeží 306, Praha 7 (Holešovická tržnice) www.sasazu.com/cs

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty