2 tipy na červnový víkend: pivo na osvěžení a oslava Dne otců

Nemáte žádné plány na dnešek ani na neděli? Nevadí, máme pro vás tip! Ještě dnes si můžete zaběhnout na náplavku pro jedno orosené a zítra oslavit Den otců!

Dopřejte si pivo na náplavce

Pivo na náplavce – oblíbený degustační festival právě probíhá na Rašínově nábřeží. Kromě 55 tuzemských minipivovarů se můžete těšit i na 20 stánků s pochutinami hodícími se k pivu a na bohatý hudební program. Piva pocházejí z Čech, Moravy a Slezska, dopřát si proto můžete poctivé tuzemské chutě. Z jídla se můžete těšit na hot dogy, burgery, nakládané sýry, domácí bagety a řadu dalších specialit.

Oslavte Den otců

Maminkám jsme své díky vyjádřili během druhé květnové neděle a děti svou oslavu měly před 14 dny. Nyní přichází na řadu leckdy přehlížený Den otců, který tento rok připadá na neděli 16. června. Gastronomická síť Together na tatínky rozhodně nezapomíná a ve všech svých podnicích si pro ně připravila speciální nabídku. V nově otevřeném bistru Sister na ně čeká gulášový chlebíček v akci 1+1 zdarma, stejná akce čeká v podniku Cukrář Skála, tentokrát ale s karamelovou zmrzlinu se solí a arašídy. Ve Vinohradském parlamentu dostanou k pivu škvarkovku zdarma a ve dvou dalších podnicích zase 1+1 drink zdarma.

PŘIPRAVILA TEREZA PÁNKOVÁ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty