Neradi voláte do restaurace, protože prostě nemáte rádi telefonování? Nebo už se vám stalo, že jste přišli na večeři a o vaší rezervaci v podniku nikdo nevěděl? Komolí vám personál neustále jméno? Pak vás potěší nový rezervační systém pro restaurace – Bookio.
Bukni to s Bookio!
Díky Bookiu si můžete rezervovat místo v restauraci online a bez nutnosti čekat na potvrzení rezervace. Bookio vám totiž nabídne pouze dny a časy, které jsou volné, vy si z nich vyberete a rezervace je hotová. Zkusit to můžete třeba v Café Imperial Zdeňka Pohlreicha, v Dishi, v Café Lounge a mnoha dalších podnicích.
Bookio, které se právě rozjíždí, je projektem tvůrců oblíbeného Lunchtime.cz. „Ač restaurace často mají své internetové rezervační systémy, host musí vždy čekat na ruční potvrzení, což může trvat i několik hodin. V tom vidíme hlavní výhodu Bookia pro hosty. Je to první systém, který funguje v reálném čase a čistě online. Host vidí přímo v rezervačním formuláři na webových stránkách podniku, zda je v požadovanou dobu místo, a to si může okamžitě rezervovat online, bez nutnosti čekání na jakékoliv potvrzení,“ vysvětluje zakladatel Bookia Igor Třeslín.
Jak Bookio funguje? Na webových nebo facebookových stránkách podniku stačí v jednoduchém formuláři zadat datum, čas a počet osob a Bookio vám řekne, zda má podnik zrovna volno a případně vám nabídne nejbližší volný termín. Pak už stačí zadat jen jméno a kontaktní údaje, kam vám přijde rekapitulace vaší rezervace. Stačí 30 sekund – žádné telefonování, dohadování se s obsluhou a nejasnosti v rezervaci už na vás nečíhají.
Kromě zmíněných podniků můžete Bookio aktuálně vyzkoušet i Na Kopci, Na Konci a v Bistru Santinka, ve Vinografu a v mnoha dalších. Novinky o Bookiu můžete sledovat na jeho facebookové stránce.
Více informací a seznam restaurací, které používají rezervační systém Bookio najdete na blog.bookio.cz
Autor: Kateřina Obrazová pro THINKFOOD.CZ