Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Bánh mi bageta s mini karbanátky

6 porcí
do 1 hodiny
Bánh mi bageta s mini karbanátky
Bánh mi bageta s mini karbanátky Autor: archiv Ohnivý kuře
Vietnamské bagety získávají u nás stále na větší popularitě. Není divu – perfektně dochucené, se šťavnatou náplní, doplněné hromadou zeleniny a voňavých bylinek. Vyzkoušejte recept, který prozradil Liu v seriálu Ohnivý kuře.
Reklama

Nový seriál Ohnivý kuře sledujte každé pondělí a středu ve 20.15 na TV PRIMA!

Reklama

Postup

  1. Mleté maso důkladně smíchejte se všemi ingrediencemi a nechte ho na hodinku v chladu odpočinout. Z masa vytvořte mini karbanátky o průměru asi 3 cm a silné asi 1 cm. Opékejte na středně rozpáleném grilu dozlatova.
  2. Cukr, ocet, rybí omáčku a vodu smíchejte. Přidejte na plátky nakrájený česnek a najemno nasekanou chilli papričku. Vložte na tenké nudličky (sirky) nakrájenou zeleninu a nechte marinovat.
  3. Bagetu rozpečte, z jedné strany podélně rozpulte, aby vznikla kapsa a jednu stranu pomažte paštikou a druhou majonézou. Dovnitř dejte karbanátky, marinovanou zeleninu, bylinky, sriracha omáčku, zelený salát.
Reklama

Bánh mi bageta s mini karbanátky  Foto: Bánh mi bageta s mini karbanátky, foto: archiv Ohnivý kuře

Připravte si vietnamskou bagetu Bánh mi podle videoreceptu:

Báhn-mi
Báhn-mi

Vyzkoušejte i další recepty z vietnamské kuchyně:

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama