Upečte si křupavé čokoládové sušenky s novou edicí Milka

Čokoládové sušenky Milka Chips AHOY!  Foto:
Čokoládové sušenky Milka Chips AHOY!
Foto: archiv Milka

Honí vás mlsná a vy ne a ne se rozhodnout, na co máte vlastně chuť. Dali byste si čokoládu, co se rozpustí na jazyku nebo byste se radši zakousli do sušenky? Otázku si položte jinak: proč si vybírat, když můžu mít obojí?

Kombinace sušenky a čokolády opět nabírá nové rozměry s Milkou a sušenkami Chips AHOY!

Po úspěchu Milky Oreo přichází nová skvělá kombinace. Nejjemnější alpská čokoláda uvnitř nově skrývá populární americké sušenky Chips AHOY!. Sobě i svým blízkým tak snadno uděláte radost cukrovinkou, kterou jednoduše nelze odmítnout.

Pokud jim toužíte připravit něco opravdu nezapomenutelného, připravte jim vlastnoručně čokoládové sušenky. Nezapomeňte přidat čokoládu Chips AHOY!. Recept není složitý a společně s pochoutkou vytvoříte tu pravou domácí atmosféru. Navíc zaručujeme, že tento recept jste ještě neviděli.

Ingredience:

Čokoládové sušenky Milka Chips AHOY! 3 Foto:

• 100 g čokolády Milka Chips AHOY!

• 50 g bílé čokolády Milka

• 200 g čokolády na vaření Figaro

• 50 g másla

• 400 ml kondenzovaného mléka

• 25 gramů drcených mandlí

• 2 vrchovaté lžíce vanilkového cukru

• 200 g hladké mouky

• 4 gkypřícího prášku

• lžička soli

Na mírném ohni za občasného míchání rozpusťte máslo s kousky čokolády na vaření, dokud nevznikne hebká hmota. Pak odstraňte hrnec z plotýnky a vmíchejte kondenzované mléko. Přidejte mandle a dochuťte vanilkovým cukrem. Poté prosejte mouku s kypřícím práškem a solí do těsta.

Těsto nechte odpočinout v lednici po dobu 20 až 30 minut. Do chladného, ale stále poddajného těsta přimíchejte drobné kousky bílé čokolády a čokolády Milka Chips AHOY!.

Troubu předehřejte na 170 °C. Rozdělte směs na 24 přibližně stejně velkých kuliček. Ty pak lehce stlačte rozložené na plechu, který jste vyložili pečícím papírem. Vzniknou drobné placky. Pečte zhruba 12 minut, aby ve výsledku krajecookies byly křupavé a prostředek měkoučký. Po dalších pěti minutách přesuňte sušenky na studený podklad.

Aby se sušenky staly neodolatelnými i na pohled, můžete je polít čokoládovou polevou. Rychlými tahy cikcak vytvoříte na sušenkách profesionální mřížku.

Čokoládové sušenky Milka Chips AHOY! 2 Foto:

Chcete se o Milce Chips AHOY! dozvědět víc? Sledujte www.dvojnasobneneodolatelni.cz. Na stránkách se dočtete vše o produktu Milka Chips AHOY!a projektu Dvojnásobně neodolatelní. Představíme zajímavé dvojice, které vám dokáží, že jako jednotlivci jsou sice úspěšní, ale teprve spolu nepřekonatelní. Stejně jako čokoláda Milka a sušenkaChipsAHOY!

KOMERČNÍ SDĚLENÍ


Videa

reklama

reklama