Vařte s bujónem
Silný vývar dodá každému pokrmu sytou chuť, která podtrhne další ingredience. Pokud nemáte čas připravit domácí, spolehněte se na kvalitní Knorr Bohaté Bujóny, které jsou připravené tradičním pomalým vařením, bez umělých barviv a glutamátu.
Jarní brambory Foto:
Pečené brambory jsou velmi oblíbené. A není divu... Z jednoho pekáče pohostíte celou armádu a všichni budou zaručeně spokojení :) A protože jaro...
Steak s pepřovou omáčkou Foto:
Pokud máte kvalitní maso, je úspěch tohoto pokrmu téměř zaručen. Zvlášť když šťavnaté steaky doplníte luxusní pepřovou omáčkou, která jim dodá říz.
Soté ze zeleného chřestu a cizrny  Foto:
Sezona chřestu se blíží, díky brzkému jaru by měl být český chřest k mání už začátkem dubna. Proto je načase začít s chřestovými recepty....
Emanuele Ridi Foto:
Nejen pro roztomilou češtinu, ale především díky kuchařskému umění s velkou dávkou italského espritu je Emanuele Ridi v Čechách oblíben.
Hovězí Stroganoff Foto:
Původem ruský recept z poloviny 19. století se stal celosvětově oblíbeným a vaří se v mnoha úpravách. Základem je hovězí maso nakrájené na...
Chřestová polévka Foto:
Čerstvý chřest je opravdová lahůdka a právě teď je jeho sezona, tak si ho užijte vrchovatě. Vyzkoušejte například tuto lahodnou krémovou polévku....
Lín s bílým zelím a křupavými škvarky  Foto:
Přidejte do svého jídelníčku více sladkovodních ryb. Jsou velmi chutné a samozřejmě zdravé. Vyzkoušet můžete třeba náš originální recept s...
Jarní rizoto  Foto:
Krémové italské rizoto je takové malé pohlazení po duši. Pokud se naučíte ho vařit správně a z kvalitních surovin, stane se zajisté základem...
Tapas - nakládané žampiony Foto:
Španělské tapas jsou chuťovky podávané v malých mističkách k pivu nebo vínu. Vyzkoušejte si takové pohoštění připravit i doma. Je to jistě...
Jarní polévka minestrone s těstovinovou rýží  Foto:
Receptů na minestrone je tolik variací, kolik je na světě kuchařů. Základ je ovšem jasný. Hrnec polévky nadupaný spoustou zeleniny, doplněný...

reklama