Quinoa s pistáciemi a meruňkami Foto:
Úžasně rychlý a snadný pokrm, který je naprosto dokonalý jako letní oběd. Tato směs s quinoou se vyznačuje velmi jemnými chutěmi. Meruňky dodávají sladkou chuť a tužší strukturu, kousky okurky se...
Švédský slaný dort Foto:
Tento sendvičový dort je připravován z mnoha různých ingrediencí a jeho variace se liší v každé domácnosti. Jeho finální podoba se může lišit podle chuti, v tomto receptu najdete výběr základních...
Grilovaný pstruh nadívaný citronem a bylinkami  Foto:
Malé ryby se grilují rychle nad přímým žárem ohně vydávajícího kouř. A pstruh má delikátní chuť, která dobře ladí s mnoha kořeními. V tomto receptu odštěpky z jabloně na uzení zesílí zemitost,...
Letní salát s kuskusem a krevetami Foto:
Ideální letní jídlo na krabičkový oběd do práce, ať je ten den o něco veselejší. Pokud nemáte rádi kuskus, vyzkoušejte quinou či bulgur.
Meruňková zmrzlina pro dospělé Foto:
Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří a není to jen výsada dětí. Pokud si rádi dopřáváte sladké a chladivé potěšení, zkuste si doma připravit speciální zmrzlinu ovoněnou dobrou pálenkou. Je to...
Grilované krevety se špagetami Aglio olio peperoncino Foto:
Následující recept je ideální pro horké letní dny. Je tak rychlý a jednoduchý, žádné velké vaření – nicméně výsledek je víc než uspokojivý! :)
Cibulkový smetanový koláč  Foto:
Dá se jíst teplý, studený i ohřívaný, samostatně i jako součást snídaňového stolu. Je nabitý sytivými přísadami, přesto lehký a elegantní. Taková snídaně u Tiffanyho…
Tvarohové nočky s jahodovou omáčkou Foto:
Jaké jídlo zaručeně přiláká každého strávníka do kuchyně? Ano, tušíte správně – nočky s úžasně voňavou jahodovou omáčkou. Výsledkem dokonale vyvážené smetanově ovocné chuti bude největší kuchařova...
Tvarožák prababičky Anežky Foto:
Tvarožák podle tohoto receptu je skvělým a jednoduchým dezertem pro letní dny. Je svěží a tu správnou chuť získá klidně až druhý den po upečení – je ale otázka, jestli do té doby vydrží. ;)
Žebírka na coca-cole  Foto:
Mýtický americký nápoj se už po mnohá léta používá i ve vaření a především v pečení a grilování – obzvlášť masu dodá velice příjemnou chuť a vůni, při grilování pak vytvoří příjemně lepkavou kůrčičku.
Videa

reklama

reklama